Ako zvládnuť nočný des u detí po škôlke?
6. sep 2024
Prvý týždeň škôlka prvý krát a začal sa nočný des ako reagovať ukludnivanie a objatie nepomáha a vykrikuje že nechce do škôlky 😔 je to len týždeň a mám dosť 🙏 mám malé bábätká dvojičky a je to náročné hocičo radu prosím ...
@alex5896 koľko má rokov?
@kacenka205 tri aj dva mesiace ma
@alex5896 aj náš 4.8 ročný teraz začal chodiť do škôlky. A počas týždňa sa tiež objavil nočný des. Počkať, kým to odzneje, a opakovať že si pri ňom, že je doma...
Baby tak dneska že ju bolí brucho dookola opakuje potom prestane potom zas začne či to až taký stres zo škôlky alebo ide na ňu dala viróza neviem
@alex5896 ach. Ťažko povedať no. Uvidíš ako jej bude zajtra

@alex5896 môj syn mal nočný des takmer od narodenia. Dva roky sme nespali, potom to začalo mierne ustupovať. Ako píšeš, nie je možné dieta ukludnit a už vôbec nie objať pretože začne byť agresívne. Môj mal rád rozprávku vlacik Tomáš. Keď ho to v noci chytilo, pustila som mu znelku z tejto rozprávky a to ho akoby spritomnilo a ukludnil sa. Keď bol starší tak pomohlo ísť na VC, pustiť mu rozpravku v TV, alebo na mobile. Trvalo to dlho, ale ani ako starší mi nevedel opísať aký je to pocit keď sa mu toto stane.