Ako zvládnuť problémové obliekanie trojročnej dcérky?
Ahojte mamicky. Mam 3,5 rocnu dceru a posledne mesiace mame problem s obliekanim. A hlavne rano ked ide do skolky (vecer si nachystame, rano si to nechce obliect) ale teda nie len ked ide do skolky, ale aj ked ideme von na ihrisko. Nie, ze by nechcela byt oblecena, ale hovori ze vsetko ju tlaci, taha, skriabe… ci uz su to tricka, mikiny, leginy, teplaky, tenisky, ponozky, tielko alebo bunda. Proste vsetko…Kupujem jej veci o 1-2 cisla vascie a aj tak sa stazuje… pre predstavu ma 14kg a cca 100cm cize nosi velkost 104 ta je jej akurat, ale kupujem velkost 110-116. Je chuducka.
Ked jej poviem nech si oblecie co chce, ze mi je to jedno, tak mi povie, ze nevie co si ma obliect. Ked jej vyberem, tak ju to taha. Uz neviem ako mam postupovat. Uz som vyskusala aj po zlom aj po dobrom nic nefunguje… Ja osobne si myslim, ze len vymysla. Ked som jej nieco chcela kupit (cez eshop) tak si vybrala, ked to prislo sa jej to velmi pacilo, ale potom to nechcela nosit. Stale by nosila len jednu a tu istu teplakovu supravu, ale takto fungovat nechcem.. Som uz bezradna. Prosim poradte. Mozno vas napadne nieco, co mna este nenapadlo.. Dakujem za kazdu radu.

@denulka24 dobrý deň, prosim Vas aj sa to nejak zlepsilo za ten cas, ci prisli ste na niečo? mame presne to iste 3,5 roka a blesk z cisteho neba a zrazu jej nieje nic dobre... ako ste to riešili, ďakujem za odpoveď