icon

Aktuálne info o škôlkach v Bratislave - Staré mesto

randrea
23. jan 2014

Ahojte maminky buducich skolkarov v septermbri 2014, chcela by som sa popytat na Vase referencie a uz pripadne skusenosti s tymito skolkami:
- Feriencikova,
- Grosslingova,
- Spitalska,
- Karadzicova,
- 29. augusta,
- Vazovova,
- Heydukova,
- Tabakova
Dakujem za kazdy nazor

Strana
z2
sandralo
27. feb 2023

@1duchess Dobry vecer, hladala som debatu k skolkam z nasho okolia a nasla som vase nazory. My by sme mali patrit aktualne na Feriencikovu, ale po popytani sa priamo v skolke na prijem dietata mam dojem, ze mi skor odporucili si dat prihlasku aj na ine skoly. Najblizsie mame dalsiu na Grosslingovej. Prosim vas neviete mi poradit, ak si teda dame aj dve prihlasky a nevezmu nas ani na jednu z nich, je moznost, ze nas oni niekam posunu tie skolky same alebo ze teda ostanemebez skolky? Neviem, aka je prax... Alebo ci si dat na vsetky v starom meste pomaly a cakat..? Vdaka.

sashlion
1. mar 2023

@sandralo Dobry den, skolky vas urcite nikam neposunu, ak Vas nevezmu, miesto nemate. Treba sa vsak vzdy odvolat, aby s Vami ratali aj pri pripadnom druhom kole vyberu.

juliet86
1. mar 2023

@sandralo urcite dajte na viac. ja mam dobre referencie na grosslingovu na spitalsku a na timravinu (to mate dalej) feriencikovu som stretla na ihre a pristup uciteliek sa mi nepozdaval

sandralo
1. mar 2023

@sashlion Dakujem Vam velmi pekne za odpoved. A kedy prebieha to druhe kolo vyberu a robi sa stale? Prepacte, nemam s tym skusenost, preto sa pytam. 🙂

sandralo
1. mar 2023

@juliet86 Dakujem pekne za info i tipy. Urcite budeme musiet vyskusat viac prihlasok, najblizsie mame Feriencikovu totiz, tam mame patrit, alebo potom grosslingovu. Skusim aj inde. Len som chcela skor okolie, kedze som s dietatom sama a aby som stihala ho doviest aj vyzdvihnut z prace... No vidim, ze budem asi rada, ak ho niekde vobec vezmu ☹

1duchess
1. mar 2023

@sandralo dobry den. My sme davali na viacero skolok - Ferie, Gross, Karadz a Heydukova (r 2019) a zobrali nas na Heydukovu, ktora bola najdalej a z ktorej sme po polroku odisli nespokojni (ale uz sa tam vymenilo vedenie, mohlo by to byt uz ok). Vtedy mi povedali, ze som radsej mala dat len tam, kam fakt chcem ist. Ak mate preferenciu len Ferie a Gross, dajte tam (vzajomne sa koordinuju). Ak ste OK hocikde, len aby ste neostali bez skolky, dajte na viacero a zvysite si sance. Sanca na vzatie na Ferie a Gross je nizsia (Ferie otvara vzdy max jednu triedu), ale viete sa odvolat a tiez vela deti v septembri nenastupi/nezvladne adaptaciu, uvolnia sa miesta. A ak by sa nepodarilo na ziadnu, sla by som nasledne kade tade zistovat, ci sa neuvolnilo miesto. Nuz, je to tazke ☹ my sme sa na feriencikovu dostali az na treti pokus, ale sme velmi spokojni. Riaditelka mila, ucitelky dobré- aj asertivne. Predskolaci maju teraz kopec kruzkov (je pravda ze mladsi ziaci nemaju, co je trochu skoda). V medziobdobi sme boli v Petrzalke na Bulharskej, kde sa sice plati, ale boli sme tiez velmi spokojni. Odisli sme len kvoli cestovaniu.
Drzim palce, nas tento rok caka prijimaci proces opat. Tentokrat na skolu a mam z toho stres.

sandralo
1. mar 2023

@1duchess Dakujem velmi pekne za odpoved, ste mila. Najlepsie by nam bola Ferie alebo Grossling, ale rozumiem, ze to bude teda asi zlozite. Ked som pred rokom citala vzn stareho mesta, prvotne som sa potesila, ze dali spadovu prislusnost a viac som verila, ze nas vezmu... A teraz vidim, ze to veci vlastne i tak nepomoze a k tomu asi ozaj budem musiet skusit aj inde, aby sme mali aspon nadej v ramci odvolania... Tak uvidime. Skusim asi tiez este Karadzicovu ci Budovatelsku. Alebo potom uz jedine sukromnu, ak nic nevyjde. Len to by som tiez musela riesit okolie Stateho mesta, o nejakej fajn pripadne neviete prosim? Cestovat dalej by som kvoli praci prilis nemohla. A kam sa hlasite na skolu? Tiez Stare mesto? Budem vam teda drzat palceky, aby to dopadlo podla predstav 🙂

Strana
z2