Aký matrac do postele pre dieťa?

martina374
23. feb 2018

Ahojte, zaujimalo by ma aky matrac ste kupovali do postele pre svoje deti. My chceme dcérke kúpiť posteľ s tým, že ju uz bude mat na dlhsie, to znamena ze aj ked bude mat napr.15rokov tak bude mat tuto postel. Nechcem ziadne vychytavky s nakreslenymi princeznickami ked o par rokov uz ich tam nebude chciet mat. Preto sme sa rozhodli ze jej kupime uz taku normalnu 90x200 len neviem aky matrac bude vhodny pre dieta. Je ich kopec,rozne kokosove, s nejakou penou a hocijake ine.
Aky matrac je podla vas vhodny pre deti, aka vyska, hrubka alebo z akeho materialu.

Dakujem za pomoc.

lilu74
23. feb 2018

Do 2rokov mal kokosovy v malej postielke teraz ma klasicky rozmer nechali sme si poradit v obchode este je maly a nema taku velku vahu.

kikulienkadd
20. apr 2018

Pred časom sme toto tiež riešili a vraj má byť tvrdý,bez "zón"na pevnom (latkovom) rošte. U nás vyhral materasso MATRAC PRIMATOR T4. A sme spokojní,vraj ho nezlezime ani keď občas budeme pri malom ležať...

jolanda1111
8. aug 2018

@kikulienkadd nie je tento matrac priliz tvrdy? Bojim sa aby sa rychlo nevylezal.

kikulienkadd
8. aug 2018

@jolanda1111 práve aj preto sme ho vybrali,že nám v kamennom obchode povedali,že ak si k malému ľahnem,tak sa neprelezi. Čo sa týka tvrdosti,je veľmi príjemný,mne nepríde tvrdý. Pár krát som si na synovej posteli perfektne schrupla. Neviem odkiaľ si,my sme sa v Ba v oc Retro v KOMANDOR-MATERASSO superinterier.sk všetko najprv popytali,vyskúšali a potom od nich objednávali.