British international school a iné kvalitné anglické škôlky

lukukuk
27. jan 2017

Ahojte. Kedze sa velmi neviem dopatrat k recenziam,tak som sa rozhodla zalozit tuto diskusiu.Syna chceme dat do anglickej ms,idealne nieco v okoli (byvame v dubravke)kedze travit 2 a pol hodiny v rannej a poobednej spicke v aute sa mi naozaj nechce. Nasou snahou je najst skolku s kvalitnou stravou a anglickym jazykom. Kedze so stravou to je ako to je,vien robit kompromis a teda sa dohodnit s ucitwlkami na vlaatnej.Skor ma ale zaujinaju vase konkretne skusenosti s kvalitnymi anglickymi skolkami. Buduci tyzden ideme pozriet do British international school,ta sa nam paci najviac,mam to 5 minut z domu ,len ta cena je neuveritelna,za 3 rocny pobyt v skolke mame novostavbu v bratislave a auto stresnej triedy(obrazne teraz) Taktiez som nasla Funiversity,ale ta ja vybukovana a cakat na cakacaej listine dalsie dva roky sa mi vazne nechce. Syn je velmi spolocensky a kolektiv mu len a len prospeje. Preto sa na Vas obraciam s prosbou,ci ma niekto realne skusenosti s BIS a ci vie odporucit inu ms s anglickym vyucovacim jazykom.
Dakujem🙂

pribinak
27. jan 2017

a co Wonderland?

chiara_elle
27. jan 2017

@pribinak ja som tam bola osobne pozriet, ale velke sklamanie. Za tu cenu som cakala ovela viac ... Az 2ja native speakers (len pre deti predskolskeho veku), vyzdvihovanie faktu, ze su akreditovani (bezne v statnych skolkach) a otrasny prizvuk zastupkyne. Vraj s detmi by sa malo aj doma rozpravat po anglicky, pretoze inak nebudu vediet plynule - naco su tam potom od rana do poobedia? No a najlepsie: na ZS na Kosicku sa deti nemaju sancu dostat, pretoze tam ich skusaju native speakers a deti im nerozumeju 😀. Co potom robia/ako ucia tie 3 roky?

pribinak
27. jan 2017

@chiara_elle neviem, moj syn tam nechodil, ale ja len, ze aj tato MS je v Dubravke

noonna
15. máj 2022

@lukukuk
Pre aku skolku ste sa nakoniec rozhodli? Stahujeme sa z UK do Bratislavy a tiez rozmyslame nad BISB, dcerka ma 3 roky

datelinka31
29. jan 2024

@chiara_elle máme tam dve deti.. v škôlke mali učiteľku zo škótska, teraz na škole majú obaja učiteľky Britky, sú super. Zástupkyňa neviem či má strašný prízvuk, ale vôbec ma to netrápi, veď ona deti predsa neučí. Nikdy nikto nehovoril, že doma sa má a deťmi hovoriť po anglicky. Škola je to dobrá, ale je drahá, to je pravda. Ale s tým už nič nenarobíme