icon

Čo darovať učiteľkám na Deň učiteľov?

Dnes o 17:03

Ano viem este casu no som jednorodic a potrebujem si nasetrit tak ako na vsetko dopredu
Co ste davali? Ziadne zbytocnosti ci lapace prachu prosim
Nieco co napr najdem aj na Temu a pod
Zatial som davala na vianoce aj mikulasa, zapajam sa do vsetkych aktivit, narodeniny, vianocne trhy a pod tak chcem aj toto

Strana
z2
rozculena
Dnes o 17:06

niečo,čo nie je lapač prachu,ale kúpiš to na Temu??
To mi nejako nevychádza....

belllinka
Dnes o 17:07

Toto je nejaky vtip? Myslis, ze ucitelka tuzi po nejakej blbosti z Temu? 🤦‍♀️ A este na to aj ides setrit 3 mesiace dopredu??

ivik4
Dnes o 17:10

Nasetrit ???? To co take by si im chcela davat

anonym_6fc3b1
Dnes o 17:10

@anonym_autor nikdy sme nedávali nič na Deň učiteľov

anonym_afb636
Dnes o 17:12

@anonym_autor nič naco? Dáva ti niečo ona na deň matiek? Alebo na nejaký iný deň čo ta akurát vystihuje?

viestta
Dnes o 17:13

@anonym_autor vzdy sme nosili len kvety, teraz ma triedneho, takze dostane caj

autor
Dnes o 17:13

Boze zeny
Ukoncujem tuto temu
Vdaka za vase tipy
Pekne sviatky

viestta
Dnes o 17:15
@anonym_autor

Boze zeny
Ukoncujem tuto temu
Vdaka za vase tipy
Pekne sviatky

@anonym_autor sviatky uz skoncili

anonym_064fdc
Dnes o 17:16
@viestta

@viestta ako pre koho, pre niekoho končia až 6.1.

belllinka
Dnes o 17:16

Tak jej objednaj z Temu gumicky do vlasov, 200 kusov za 1,60. A zacni setrit

laila22
Dnes o 17:24

@anonym_autor Nič. Tebe kto, čo dá? Max nejakú čokoladu za 3€. Darček z Tému? To by zaujímalo, aký máš na myslí...

simona20201309
Dnes o 17:25
@anonym_autor

Boze zeny
Ukoncujem tuto temu
Vdaka za vase tipy
Pekne sviatky

@anonym_autor prepáč, zalozis takú temu a urážaš sa? To chceš kúpiť na deň učiteľov 100e dar?
Reálne ti odpoviem, bez výsmechu- šetrí 0,05 centov na deň, aby si mohla 28.3.2026 kúpiť čokoládu milku.
Nemáš začo.

autor
Dnes o 17:31
@viestta

@viestta pre koho ako! Nezabudaj na ine nabozenstva ci vierovyznania!
Zase sa montujes tam kde nevies poradit ako v kazdej teme

autor
Dnes o 17:32
@simona20201309

@anonym_autor prepáč, zalozis takú temu a urážaš sa? To chceš kúpiť na deň učiteľov 100e dar?
Reálne ti odpoviem, bez výsmechu- šetrí 0,05 centov na deň, aby si mohla 28.3.2026 kúpiť čokoládu milku.
Nemáš začo.

@simona20201309 prepac ale mame viac uciteliek v skolke, striedaju sa v triede takze z takej malej milky budu mat tak po 3 kocky

viestta
Dnes o 17:33
@anonym_autor

@viestta pre koho ako! Nezabudaj na ine nabozenstva ci vierovyznania!
Zase sa montujes tam kde nevies poradit ako v kazdej teme

@anonym_autor uz v prvej odpovedi som napisala ako to mame my. Ako s tym nalozis je uz tvoja vec.

slavomira236
Dnes o 17:41

@anonym_autor na vianoce aj mikulasa si davala ucitelkam darceky? Setrit na darcek ucitelke??? V skolke sme nic nenosili da den ucitelov . V skole tiez uzbskoro nikto nic nenosi. Len taky co sa pchaju do zadku ako povedal moj syn. On povedal ze neberie nic ze on taky neni...

slavomira236
Dnes o 17:43
@anonym_autor

@simona20201309 prepac ale mame viac uciteliek v skolke, striedaju sa v triede takze z takej malej milky budu mat tak po 3 kocky

@anonym_autor tak im kup jednu kavu a uvaria si vsetky. Ked deti niesli detom na narodeniny sladkost ucitelkam brali jednu kavu

simona20201309
Dnes o 17:47
@anonym_autor

@anonym_autor tak 15centov šetrí na deň

minesasubu
Dnes o 17:47

ja som za to aby sa dávalo niečo spotrebné, na vianoce dostala každá učitelka balíček - oriešky, čaj , sviečku , čokoládu do mlieka, sušené ovocie plánujem aj na deň učitelov niečo podobné avšak navyše dám do zoborne bonbonieru a kávu
kupujem priebežne a odkladám do špajze

laila22
Dnes o 17:53
@anonym_autor

@anonym_autor veď kup každej jednu Milku. 1,79x3 =5,37€ vybavená kapusta. Ideš tu na konci nič roka riešiť sprostosti. Darček za 2,50€ z tému na ktorý treba šetriť.

lukbe
Dnes o 17:58

Toto je téma za 100 bodov🤦‍♀️. Učiteľke fakt uz len z Temu? A šetriť na to? To uz ľudia nemajú súdnosť načisto? Ak chces potesit, daj kvietok a bude. Celý život som učila, ale toto učiteľku ešte fakt dokaze prekvapiť!

anonym_165fe8
Dnes o 18:02

Stačí jej kvietok alebo čokoláda

andreatytler
Dnes o 18:14

Ludia neverili by ste. Na Ukrajine davaju rodicia ucitelom obrovske dary. Zlate retiazky a tak a ak nedaju, tak je pruser. Mam kamosku z Ukrajiny a ona hrozne stresovala na prvy den ucitelov po tom co prisla zit do Kanady, ked som jej vravela ze nech nich nekupuje.

anonym_b8550d
Dnes o 18:17

@anonym_autor nič učiteľkám nedávame.

sara07

nič sme nenosili , v podstate by od nás ani nemali nič brat - je na to aj metodicky pokyn , a môžete ma tu roztrhat kolko chcete , z profesionalneho hladiska a tiež niekto da niekto neda kôli detom -
ked teda máš pocit že niečo pokaziš alebo maš pocit zavdačit sa na každy sviatok radšej kup kavu čaj oriešky ako niečo z temu .. uprimne radšej nič ako brak z temu
myslím že viac urobíš ked sa na učitelku usmeješ, podakuješ sa, vyzdvihneš jej pracu slovne , pomenuješ ako jej vychova pozitivne vplyva na dieta
my sme teda nič nenosili ale rozpravala som sa a ked učitelky stretneme vždy pokecame a pytaju sa ako sa maju deti a niekedy lovim trocha že ktore ....
doniesli sma na konci roka ak dieta chcelo, pripadne niečo vyrobilo .. neratam velke skladanie pri ukončovani

benit
@anonym_autor

@anonym_autor kupila by, ak je viac uciteliek spolocnu kavu a dobru cokosku- ferero, merci.... nech si urobia po obede kavu a osladia zivot. Alebo kazdej malu milku a hotovo. Nikto necaka velke dary. Potesi, ak si spomenies a prejavis tak spokojnost s ich pracou.

behulka
Dnes o 18:19

@anonym_autor úprimné poďakovanie za ich prácu ❤ . Nielen na deň učiteľov ale aj cez rok, keď máš pocit, že ich treba oceniť. Je to perfektná motivácia do ďalšej práce.

anonym_f8837a
Dnes o 18:34
@anonym_autor

@anonym_autor kúp im kvalitný med od včelára, nech si osladia život. Predávajú ich v darčekovom balení.

anonym_a9e8a5
Dnes o 18:42
@viestta

@viestta ako komu 🫣

euka210
Dnes o 18:53

@anonym_autor nič. Ako moze niekto na Vianoce riesit den ucitelov? Aha, vymyslene...

Strana
z2