Dali by ste v lete dieťa do zbernej škôlky?
Ahojte. Zaujimalo by ma ci by ste dali 4 rocne dieta do zbernej skolky v lete. S manzelom sme zvazovali , ze tam syna dame. Pracujeme na striedacku s manzelom na 12-tky , nemame tu ziadnu rodinu . Baby a dedkovia su pracujuci a byvaju x km daleko. Ucitelka sa vcera vyjadrila ze ak mozeme nech ho nedavame, lebo do zbernych chodia vacsinou problemove deti ..Aby sme synovi neposkodili.
Co by ste mi poradili. Dat alebo nie a riesit 77 rocnych prarodicov na strazenie alebo opatrovatelku? Vdaka
@sajmonka_1216 bohužiaľ toto jej povedala dcérka,ktorej bola zima a že povedala učiteľkám,aby zatvorili a že oni jej povedali,že nezatvoria,nech je ich menej v triede...mala je šikovná a rozprávať už vie veľmi dobre. My sme mali susedku učiteľku v škôlke a to teda bola hrozna zena,vkuse opitá..ale tak sú učiteľky a učiteľky
Toto je taka drzost od tych uciteliek, fakt uz nemaju niekedy zabrany natrepat cokolvek, len aby tam pomaly nikoho nemali. Ja by som bola strasne rada, keby sa prestali zaoberat tym preco tie deti do skolky rodicia zapisu a venovali energiu radsej detom.
Aj podla mna je to cisto preto ze chcu mat co najvolnejsie cez prazdniny 🙂 a urcite su v skolke deti bezne pracujucich rodicov....ja som rozmyslala ze tam dam dceru aj ked som doma na rd, a ona rada chodi do skolky ale tiez ma ucitelka hned odhovarala ze budu kadejako pospajany a toto hento, a je pravda ze moja spajanie nema rada tak som povedala ze tak ju radsej necham 😆 ale keby pracujem uz tak isto ide

@nikusa44444 ucitelka zareagovala tak, ako v kazdej skolke, kde chcu mat co najmenej deti, aby si aj oni oddychli. Daj ho, zvladne to v pohode. Bude zmena, ine hracky, ine prostredie, moje deti reagovali pozitivne.