icon

Darčeky pre učiteľky na konci roka

00momo
27. jún 2025

Ahojte. Mamičky škôlkarov. Kedy dávate kvety pani učiteľkám. Ráno alebo keď idú domov. Náš škôlkar je len doobeda v škôlke. Ďakujem za odpoveď

jaskolka
27. jún 2025

Nedávame vôbec. Občas niektorá mamička da malý darček,pri odchode dieťaťa do škôlky,ale s kvetmi som nevidela nikoho.

thereisabear
27. jún 2025

Ráno

lulu0123
27. jún 2025

Ráno vezmeme

nika23t
27. jún 2025

U nás v škôlke ráno pri príchode dávajú deti kvety.

00momo
autor
27. jún 2025

Ďakujem za odpoveď.

hsara99
27. jún 2025

Ráno dávame kvietky

parvinka0001
27. jún 2025

Ráno dávame a ona da aj druhej pani učiteľke .

ktobytobolpovedal
27. jún 2025

Moj byva tiez len doobeda, davam rano hned pri prichode. Jedna pani ucitelka to podovzda potom kolegyni 😊

veronika2316
27. jún 2025

Ráno som im dala nechala som aj pre druhú učiteľku síce nie kvety ale darček.

13uzivatelka11
27. jún 2025

Učiteľke ktorá je s nimi ráno, donesieme ráno a ďalšej, ktorá je s nimi poobede, donesieme poobede 🤷‍♀️ príde mi to také divné a neosobné posielať "darček" po iných učiteľoch.

oli18
27. jún 2025

Len davajte a ucte deti od skolky, ze treba davat. Vsade a vsetkym.
Z vdaky. Lebo pekne slovo uznania uz davno nema vahu. A pri takomto postupe ju uz nikdy neziska spat. 🙈

janka_266
27. jún 2025

dala som mu ráno, a bral aj pani kuchárke a upratovačke.....čo najviac potešilo p. učiteľku, lebo že na ne sa často zabúda......a dával wasabi mix orieškov.

bosorkabb
27. jún 2025
@oli18

Len davajte a ucte deti od skolky, ze treba davat. Vsade a vsetkym.
Z vdaky. Lebo pekne slovo uznania uz davno nema vahu. A pri takomto postupe ju uz nikdy neziska spat. 🙈

@oli18 veď to sa dava od kedy si pamätám.
Je to poďakovanie na konci školského roka.

oli18
27. jún 2025
@bosorkabb

@oli18 veď to sa dava od kedy si pamätám.
Je to poďakovanie na konci školského roka.

@bosorkabb no vidis, davala tvoja mama, ty si to videla a davas preto aj ty a bude davat aj tvoje dieta. Myslim, ze aj ucitelky by privitali, ak by to uz raz skoncilo. Treba vzdat podakovanie ustnou formou, to si skor ucitelka zapamata, ako vecny darcek.

bosorkabb
27. jún 2025
@oli18

@bosorkabb no vidis, davala tvoja mama, ty si to videla a davas preto aj ty a bude davat aj tvoje dieta. Myslim, ze aj ucitelky by privitali, ak by to uz raz skoncilo. Treba vzdat podakovanie ustnou formou, to si skor ucitelka zapamata, ako vecny darcek.

@oli18 v takej ZŠ moc ústne nič neurobíš. Škola je uzatvorená a s učiteľkou si max 4 x ročne na rodičovskom stretnutí.
A nie nejde o to že to robila moja mama.
Čokoláda /kvet je forma poďakovania a napríklad naše učiteľky v MŠ si to vážia. Poznám ich aj súkromne.
Ak nechceš nedávaj nič, povinné to nie je.