Darčeky pre učiteľky na konci roka
Ahojte. Mamičky škôlkarov. Kedy dávate kvety pani učiteľkám. Ráno alebo keď idú domov. Náš škôlkar je len doobeda v škôlke. Ďakujem za odpoveď
Ráno
Ráno vezmeme
U nás v škôlke ráno pri príchode dávajú deti kvety.
Ďakujem za odpoveď.
Ráno dávame kvietky
Ráno dávame a ona da aj druhej pani učiteľke .
Moj byva tiez len doobeda, davam rano hned pri prichode. Jedna pani ucitelka to podovzda potom kolegyni 😊
Ráno som im dala nechala som aj pre druhú učiteľku síce nie kvety ale darček.
Učiteľke ktorá je s nimi ráno, donesieme ráno a ďalšej, ktorá je s nimi poobede, donesieme poobede 🤷♀️ príde mi to také divné a neosobné posielať "darček" po iných učiteľoch.
Len davajte a ucte deti od skolky, ze treba davat. Vsade a vsetkym.
Z vdaky. Lebo pekne slovo uznania uz davno nema vahu. A pri takomto postupe ju uz nikdy neziska spat. 🙈
dala som mu ráno, a bral aj pani kuchárke a upratovačke.....čo najviac potešilo p. učiteľku, lebo že na ne sa často zabúda......a dával wasabi mix orieškov.
@oli18 veď to sa dava od kedy si pamätám.
Je to poďakovanie na konci školského roka.
@bosorkabb no vidis, davala tvoja mama, ty si to videla a davas preto aj ty a bude davat aj tvoje dieta. Myslim, ze aj ucitelky by privitali, ak by to uz raz skoncilo. Treba vzdat podakovanie ustnou formou, to si skor ucitelka zapamata, ako vecny darcek.
@bosorkabb no vidis, davala tvoja mama, ty si to videla a davas preto aj ty a bude davat aj tvoje dieta. Myslim, ze aj ucitelky by privitali, ak by to uz raz skoncilo. Treba vzdat podakovanie ustnou formou, to si skor ucitelka zapamata, ako vecny darcek.
@oli18 v takej ZŠ moc ústne nič neurobíš. Škola je uzatvorená a s učiteľkou si max 4 x ročne na rodičovskom stretnutí.
A nie nejde o to že to robila moja mama.
Čokoláda /kvet je forma poďakovania a napríklad naše učiteľky v MŠ si to vážia. Poznám ich aj súkromne.
Ak nechceš nedávaj nič, povinné to nie je.

Nedávame vôbec. Občas niektorá mamička da malý darček,pri odchode dieťaťa do škôlky,ale s kvetmi som nevidela nikoho.