icon

Dáva sa darček učiteľkám prvý deň v škôlke?

18erika10
31. aug 2025

Dcéra ide prvý krat do škôlky 3 roky.
A chcem sa opýtať dáva s anjelských darček pre učiteľky na prvý deň ?

anonym_c596a1
31. aug 2025

Anjelsky darček?

waitiekatie
31. aug 2025

neviem co je anjelsky darcek, ale riadila by som sa tym, ako je nastavene dieta na skolku, ci je resp bude vobec v stave riesit rano darcek pani ucitelke. Uprimne podla mna nic netreba, je to taky zvyk.. no.. moj najstarsi mal stres z nastupu, rana boli tazke asi mesiac a v prvy den nebolo ani pomyslenie riesit ze ma ist za cudzou tetou a davat jej kvetinu. Bola som rada, ze som ho od seba odlepila a nereval na ratu hodinu.. dat mu este k tomu kvet a nutit ho dat ho ucitelke.. no naco to.. a zasa najmladsi bol so skolkou uplne v pohode, ucitelku poznal a kvet jej dal rad a bez problemov. AK to zvladne a vy chcete, dajte. AK nie, absolutne sa nic nedeje, aj tak bude u malakov vela placu a stresu, absolutne nikto nebude riesit ci ste nieco doniesli alebo nie..

gribka1
31. aug 2025

To sa niečo dáva? Prečo? Veď sa ani nepoznajú. Koniec roka ešte sa dá pochopiť, ale prvýkrát?

anonym_8b60d6
31. aug 2025
@anonym_c596a1

Anjelsky darček?

To asi malo byť *dáva sa nejaký darček*
@waitiekatie
@anonym_c596a1

anonym_c596a1
31. aug 2025

Kvietok

mircalla
31. aug 2025

Nedava

anonym_ea8d9e
31. aug 2025

@18erika10 je to na tebe.Niektori dávali kvietok, malú drobnost, ale to je skôr pre radosť dietata

bolarazjedna
31. aug 2025

Môj syn tiež teraz začína škôlku, pýtala som sa kamošiek, jedna nedáva, druhá ze samozrejme ze áno, jej mamka učí a stále dostava od detí v prvý deň. Tak som sa rozhodla to riešiť intuitívne, zoberieme pani učiteľkam bonbonieru, ale dám im to ja, nebudem nútiť syna, aby im to dal, keď ich ani nepozná. Napr starým rodičom zablahoželať aj podá darček, ale treba ho posmelit, a na to myslím ráno vôbec nebude čas.

glorikarebeka
31. aug 2025

Veľa detí plače, tak neviem či majú učiteľky nejaký čas, priestor preberať kvety, darčeky....

danielahamar
31. aug 2025

Každej pani učiteľke kvet, robím to tak na už 20r.