icon

Dávate darčeky učiteľkám v škôlke na meniny?

10. jan 2025

Mamicky, zaujima ma, ci posielate nieco ucitelkam do skolky ked oslavuju meniny. Dakujem za odpovede

ivik4
10. jan 2025

Nie nikdy som neposielala

kavasmliekom
10. jan 2025

Nie. Neposielam. Ani mojim deťom nikto neposiela, máme opačný zvyk 😀 kto oslavuje, rozdáva.

mondolina
10. jan 2025

nie

pribinak
10. jan 2025

Nie.

kepassa
10. jan 2025

Ja som posielala cokoladu

autor
10. jan 2025

dakujem zeny lebo az som sa citila trapne teraz podvecer ze som nic neposlala

autor
10. jan 2025

@kavasmliekom presne tak aj my to robime

jankajanka13
10. jan 2025

Som ucitelka a nikdy by ma nenapadlo nic ocakavat na ziaden sviatok. Na den ucitelov urcite potesi ale aj ked nic nedostanem som s tym okej. Predsa robim pracu pre deticky zo srdca a nepotrebujem za to dostavat dary ani na sviatky ani inokedy💝

deti95060810
10. jan 2025

nikdy nič... mne to príde také podlizovanie...

siska53
10. jan 2025

Neposielali sme.

rozculena
10. jan 2025

Nestačí začiatok a koniec školského roka? Nestačia Vianoce? Deň učiteľov?
Ja mať takú moc,tak to zakážem zo zákona
Kamoška má plné skrine,nevie čo s tým.....

jesenzima
10. jan 2025

Nie 🙄

vkatush
10. jan 2025

Sú rodičia, čo si neodpustia, ak by nedali.
Niektorí, aby sa nepovedalo, však čo ak ma niekto ohovorí, že som nedal, keď iní dali... a iní dajú, lebo to naozaj tak zo srdca chcú urobiť, keď vedia, že ich deti sú veľmi spokojné.

Ja vôbec nie som čokoládová, takže vždy, keď mi deti doniesli, tak sme rovno rozbalili a podelili sme sa.

engynka
10. jan 2025

A pani ucitelka posiela aj vam cokoladu na meniny?! 😂 to je recnicka otazka. Ale teda toto by ma nenapadlo veru a urcite by som nemala vycitky.

petulda333
10. jan 2025

Ano,cokoladu. Ona da detom vzdy lizatko alebo malu cokoladku,ci ma meniny,narodeniny

kepassa
10. jan 2025

Kto chce da. Kto nechce neda. Nasa ucitelka dava aj nasim detom k ich sviatkom sladkost, prečo by si ona nezasluzila? Vobec to nerobime lebo musime alebo že sa patri ale preto že ju chceme potešiť. A bežne tak robim aj s kolegyňami učiteľkami. Čo s tým urobí je jej vec. Ak ju nechce a daruje je to uplne ok. Nezisťujem. A nemam pocit, ze sa vtierame...

simona20201309
10. jan 2025

Ak si spomeniete vopred že bude mať meniny, dieťa môže nakresliť nejaký obrázok, alebo nakresliť kvietok. Určite poteší.

danyelia
10. jan 2025

Kupujeme na začiatok a koniec školského roka (kvety, dezert), na deň učiteľov a pred Vianocami (čokoládu/dezert). Na meniny sme kúpili asi raz, aj p.učiteľka rozdala deťom sladkosti. Teraz v synovej prváckej triede povedala, že bude mať meniny, ale deti jej nemajú NIČ nosiť, iba nakresliť obrázok 😁 Na meniny by som neposielala nič, ale veď každý nech robí tak, ako to cíti a chce...