icon

Deň učiteľov v škôlke

lenjaja84
25. mar 2025

Ahojte mamicky, co kupujete pani ucitelkam k ich sviatku?

majulino
25. mar 2025

Čokoláda, myslove srdiečka alebo slnečnice, medovníčky, ak kvietok tak živý v kvetináči

parvinka0001
25. mar 2025

Dajú čokoládu . Žiadne sadace prachu . Kde by to tie učiteľky dávali

annyejnji
25. mar 2025

mne príde ako dobrý nápad napríklad nejaký pekný čaj 🙂 lebo ostatné darčeky sú také, že človek nevie, či tá osoba bude chcieť starať sa o živý kvet, alebo či jej nevadí, že kvet nie je živý, alebo či má rada čokoládu a keď áno, tak akú.. a hlavne asi nedostane jednu a to je kopec cukru, ľudia sú rôzni, kamarátka učí v MŠ a je fitnesstrénerka v jednom, alebo môže mať alergiu na mlieko.. :D a proste čaj je tak neutrálny.. chápem, že ani tam sa človek nemusí trafiť do vkusu, ale príde mi to také menej skaziteľné

tana85
25. mar 2025

kupime merci bombosku, to sa dobre dzobka ku kave, vyberie si na co ma chut, nemusi zjest naraz…lapace prachu nie, kvety davame na vysvedcenie. myslim, ze ucitelov potesi vobec to gesto, ze deti a rodicia si ich pracu vazia a mysleli v ten den na nich
ale teda ja mam prvacika, v skolke sme tiez bombonieru/coko davali

barbie2023
25. mar 2025

Kávu , čokoládu 🤷

elviku11
25. mar 2025

@lenjaja84 nikdy som učiteľkám na den učiteľov nič nekupovala. Nechápem načo. A ani neplánujem.
Max. Na začiatku a konci školského roka

barbie2023
25. mar 2025

@elviku11 asi nato,že sa prejavuje aspoň raz do roka nejaká úcta k tomuto dôležitému povolaniu,ktoré s tvojim dieťaťom trávi značnú časť dňa výchovou a vzdelávaním.

petulda333
25. mar 2025

@barbie2023 niektore to nepochopia. Ved je to ich praca 🫣

barbie2023
25. mar 2025

@petulda333 niektoré práce sú aj poslanie, za ktorým je niečo viac ako len strávený čas v práci od - do a padla. 🤷

petulda333
25. mar 2025

@barbie2023 ja si to uvedomujem

elviku11
25. mar 2025

@barbie2023 jezkove oči... Raz za rok úcta??? Veď ja tu úctu prejavujem každý deň. Slušne pozdravím, pokecáme s učiteľkou o všetkom, moje dieťa je vychované, nemajú s ním problémy, zapájame sa do aktivít škôlky, na konci a na začiatku roka donesiem dezert... Tak neviem o akej úcte raz za rok na deň učiteľov tu hovoríš.
Už sa pomaly idete od tej prehnanej vtieravosti poskladať. Mne by bolo trápne aj za učiteľku za toľko medovnikovych srdiečok a šálok, čo dostane na podobné príležitosti.

petulda333
25. mar 2025

@elviku11 dat jej kvet ci cokoladu na den ucitelov,mi nepride ako vtieranie

eternity24
25. mar 2025

@lenjaja84 dávala som uz čokoládu, dobrý čaj, balenie nejakých lepších napolitaniek, domáce sirupy, teraz dostanú voňavé sviečky.

4stanka4
25. mar 2025

Ja som ucitelkam kúpila čokolády-my to máme totiž 2v1 ze dcérka má v ten deň meniny tak dostanú od nej aj učiteľky darček 🙂

a_andrejka4
25. mar 2025

Nic mame riaditelske volno😁 asi to dali naschval aby nedostali kopec hovadin

silvike
25. mar 2025

@lenjaja84 No pravdu povediac, tiez pozeram ako puk, ze den ucitelov v skolke. Js som teda vobec nic nikdy nedavala detom do skolky na tento den. Inak davame aj kvietky aj cokolady a pod. na zaciatok aj na koniec sk.r., ale konkretne na Den ucitelov nase deti nikdy nic nenosili a ani som nepostrehla, zeby vobec niekto zo spoluziakov nosil ucitelkam nieco v ten den. No, teraz mam chrobaka v hlave 🙂

silvike
25. mar 2025

@a_andrejka4 Aj nasi skolaci maju riaditelske volno z dovodu mestskych oslav Dna ucitelov. Ale skolkari ( je to samostatna MS, nie ZS s MS) idu normalne do skolky aj v piatok. Tak neviem, ci nieco nachystat. Veru, nikdy som nic nedavala na tento den.

petulda333
25. mar 2025

@silvike my ano. Mame skvele ucitelky aj v skolke a skole. Detom daju tiez drobnost z vlastneho na den deti a pod

barbie2023
25. mar 2025

@elviku11 pýtala si sa načo - dostala si odpoveď. To ako s ňou nakladas je tvoja vec nie moja 🤷

belllinka
25. mar 2025

Chudery ucitelky, kolko uz musia mat doma sviecok, orchidei a podobnych chujovin.

jaskolka
26. mar 2025

Nič nedávam,ani mi to nenapadlo, navyše majú v ten deň voľno,čiže deti ani tam nepôjdu.A dávať deň vopred dačo mi je divné

nelka93
26. mar 2025

My sme sa aj na zakladke skladali a kúpili jeden darcek za celú triedu. Lepšie ako mať potom 20 čokolád ci kvetov

andrea168
27. mar 2025

Ja som chcela ale zato ako bola na mňa včera drzá zato ze nemôžem ísť skôr z prace a chodím po malého 5 minút pred zavretim, som si povedala ze už len na začiatku školského roka 😅...to som sa vždy snažila vymyslieť niečo originálne lebo mam rada keď môžem potesit nejakými sprostostami peknými ale ani som nemala pocit žeby si to nejak vážili a po tomto incidente ale ze vôbec.... a už sa to preháňa kedysi sa nedávala nič max kvetinka na začiatku a konci teraz sa predbiehame kto dá lepší darcek...

kristinavargova20
27. mar 2025

Kúpili sme s dcérou letničku a dcéra namaľovala zajačika z polystyrénu, dáme na špajľu a zapichneme ku kvietku. Odkvitne a môže sa vyhodiť, keď nechcú doma môžu si vysadiť s deťmi vonku na dvore škôlky.