icon

Deti, ktoré neplakali pri nástupe do škôlky

22. jan 2024

Ahojte, sú tu mamičky, ktoré dali deti do škôlky a tie im tam vôbec neplakali? Ani raz?
Nenudí má život, nechválim sa a ani nehľadám problém tam kde nieje, len si rada prečítam, že aj take deti existuju 😊
😁 Siel teraz od januara.

Strana
z3
k16k18
22. jan 2024

Moja staršia ...ona vôbec ...na začiatku plakala l jedenkrat lebo sme pre ňu došli a musela ísť domov o 15 hod.😂😂😂potom pochopila že musí ísť aj domov 😂😂

1mata
22. jan 2024

Moje obe 😀 jedna po troch rokoch, druhá dva a pol roka. Prvá nemala odvahu plakať ( tvrdá výchova) a druhá maznák prvej triedy a tiež vôbec neplakala na moje počudovanie 🙂

lalenka33
22. jan 2024

Ja som ako dieťa v škôlke neplakala a to bola mama doma s o rok mladšou sestrou. Ale do dnes si pamätám chlapca, ktorý plakal každý deň pri okne za záclonou. Nepamätám si už jeho meno, ale pamätám si tvár a keďže sa výzorom takmer nezmenil vždy si nato spomeniem, keď ho stretnem.

vanes2233
23. jan 2024

Moja je tam síce už posledný rok ale nikdy mi neplakala povedala sem tam ze nechce ísť ale bez plaču..

maryetta
23. jan 2024

Plati aj take ze plakala lebo do skolky ist nemohla? Ked sme odprevadzali starsieho stale plakala ze chce ist aj ona. To mala 2roky.
Ona bola bez placu. Syn niekedy bol smutnejsi. Plakal mozno 2x. Ak vobec.

jarmillka
23. jan 2024

Moja nastupila pred 3.narodeninami… Plakala alebo skor revala -ale az ked sme po nu prisli.. Vacsina rodicov sa smiala ,ze oni idu placuc rano, my poobede 😂

Strana
z3