icon

Diagnostika dieťaťa rodičom pred nástupom do škôlky

vanesska1109
22. aug 2025

Ahojte mamičky....škôlka od nás žiada diagnostiku dieťaťa pred nástupom do škôlky... písať to máme ako rodičia...mám pod tým chápať, že stačí opísať čo dieťa ovláda, čo neovláda, aké má pozitívne a negatívne vlastnosti, ako je zručné....
Za všetky odpovede a názory vopred dakujem.

luccija
22. aug 2025

@vanesska1109 áno, u nás sa písalo aj či bolo už bez rodičov dlhšie, smelý, úzkostlivy, u nás bola aj kolónka, ktoré jedla nemá rad atď...to je súkromná škôlka?či prekonal vážnejšie choroby, nemocnica atď...

vanesska1109
autor
22. aug 2025
@luccija

@vanesska1109 áno, u nás sa písalo aj či bolo už bez rodičov dlhšie, smelý, úzkostlivy, u nás bola aj kolónka, ktoré jedla nemá rad atď...to je súkromná škôlka?či prekonal vážnejšie choroby, nemocnica atď...

@luccija je to štátna škôlka a nemáme žiadne tlačivá ...jednoducho si to máme napísať sami 😀

vanesska1109
autor
22. aug 2025
@luccija

@luccija ale dakujem za odpoved ❤ mám sa od čoho odraziť

13uzivatelka11
22. aug 2025

My sme dostali formulár. Pozri si na nete a skús podľa toho opísať .. napríklad
https://www.stos.sk/files/2023-02-20-102453-dot...

vanesska1109
autor
22. aug 2025
@13uzivatelka11

My sme dostali formulár. Pozri si na nete a skús podľa toho opísať .. napríklad
https://www.stos.sk/files/2023-02-20-102453-dot...

@13uzivatelka11 dakujem krásne, toto je úžasné ❤

anonym_c017bb
22. aug 2025

@vanesska1109 a oni to nazvali diagnostika? Ved to patrí k odbornosti pedagógov. Ja by som to skôr nazvala ze mate opísať vlastnými slovami niečo o dieťati. Ako sa doma hrá, obľúbené hračky, jedlo, vzťah k súrodenco ak má a pod. Ale diagnostikou by som to rozhodne nenazvala. To je v kompetencii ucitelov.