Dobrá škôlka v Karlovej Vsi? Pod Rovnicami?
ahojte, chcela by som vas poprosit o rady a skusenosti so skolkami v karlovej vsi v bratislave. neviete nieco o skolke Pod Rovnicami? dakujem
do 15.2. by mali byt na nastenkach a aj na webe skolok uverejnene podmienky prijatia a aj terminy dorucenia prihlasok. den otvorenych dveri bude vo februari.
Nemate nahodou nejake nove info o dnoch otvorených dverí v jednotlivych skolkach? 🙂
prave som volala na Borsku, mam si zavolat zaciatkom marca ze kedy bude den otvorenych dveri a na Suchohradskej mi povedali, ze mam sledovat ich stranku, ze to tam daju, ale tiez este nevedeli kedy
ahojte
3.marca ma Borska den otvorenych dveri
a Pod Rovnicami tusim buduci stvrtok, ale to si este overte
viete este info o inych skolkach tu v okoli?
dakujeem
@tweetinkapp
@evina313
Pod Rovnicami ma 23.2. o 10.00 v zabkach..
my sme boli dnes zobrat prihlasku na Suchohradskej a obehli sme si aj nejake sukromne v okoli. zatial pojde do sukromnej asi a od septembra mi ho snad vezmu do statnej. Prihlasku davam na Borsku a na Suchohradsku
nevie mi niekto povedat, ci pod rovnicami beru aj deticky mladsie ako 3 roky? lebo minuly rok som sa pozerala na zoznam prijatych deticiek a boli tam len 3+ 😒
@tweetinkapp ja mam pocit ze tak celkovo je v KV problem umiestnit dieta do 3 rokov - hocikam... Moja bude mat v septembri 3 a pol a ani tak nemam istotu, ze ju zoberu. 😖
Ale vies ako to je, maju pravidla, podla ktorych beru deti.
Prednostne predskolakov, potom deti, ktore maju v skolke surodenca, potom 4-5-rocne, nakoniec 3-rocne a ak naaaahodou ostane nejake miesto, beru aj mladsie. S tymi drobcami je ten problem, ze dieta do 3 rokov zaberie miesto 2 vacsich deti, proste dva a pol rocne dieta sa rata za dve deti.
@frola mozem este preverit...
@tweetinkapp minuly rok Pod Rovnicami brali deti,ktore dosiahli 3 roky priblizne do decembra, tusim najmladsie malo dosiahnut 3 roky v januari...takze aj mladsie ako 3 roky...v skolke na Dlhych Dieloch L.Fullu, maju aj celu triedu 2,5-3 rocnych, je ich v triede 10
@frola 23.2 urcite...ja som tiez bola pozriet 😉
@dadis dakujem. tiez som to uz pozerala, ci by nebolo vhodnejsie podat prihlasku tam, ale to je az tam kdesi hore pri bille 😝, to by sme mali dost daleko. my byvame na segnerke. ale zase na druhej strane radsej daleko ako vobec 😒.
@tweetinkapp tak to sme skoro susedy 🙂, my byvame Pod Rovnicami, takze to mam tiez pekne od ruky 😝 .. 1 rok sa to da vydrzat, ale tento rok dam znova prihlasku Pod Rovnice
ahojte, len pre tych, ktorych to zaujima - den otvorenych dveri na majernikovej (DD) - 28.2., koliskova (DD) - 3.3., l. saru je bez dna otvorenych dveri, ale v pohode sa da skolka popozerat a adamiho nebude brat deti mladsie ako 3 roky (presne kvoli tomu, ze dieta do 3 rokov je ratane za 2 starsie)...
kde su, prosim vas, v KV sukromne? mne vyhadzuje akurat tak na l. fullu a v mlynskej doline 😖 Dakujem!!!
ahojte
tak ja som dala mylne info, bola som pozriet na dveraach skolky, v stredu 23.2. o 10hod. je den otvorenych dveri Pod Rovnicami. My urcite pojdeme. Stretneme tam niekoho z vas? 🙂
@janicka.m sukromne su Pikolino, Miniclub a teraz novootvorena skolka Sportacademy. Len tam sa neviem dopatrat kolko stoji. Neboli ste tam niekto kuknut?
My skusime urcite statne aj tu aj v starom meste. Snad nas niekam zoberu.
Inac do 3 rokov deticky beru v skolke Borska! To viem urcite. Kamoskina dcera mala v marci 2 roky minuly rok a v septembri v pohode nastupila. Len o tej skolke som pocula vselico, svoju dceru by som tam nedala. 😖 To uz ju radsej budem mat doma....
Na Suchohradsku som pocula same chvaly, lenze dostat sa tam je skoro nemozne..
@trpezliva ahoj, ja budem toto riesit sice az na buduci rok, ale uz teraz zistujem aka je tu situacia v skolkach. Na rok by som chcela dat maleho na Suchohradsku, mohla by si prosim napisat, preco je problem sa tam dostat, pripadne ake maju podmienky pre prijatie ? My totiz byvame hned oproti, tak by ma velmi mrzelo, keby nas tam nevzali a musela by som maleho vodit niekde inde, ked im vidime do dvora 😉 dakujem.
@dasa123 je to ze vraj najlepsia skolka, ma super preferencie...chce tam ist cela karlovka. pocula som v MC od inych mamiciek. Aj suseda tam chcela dat syna a ten uz ma 4 roky a nedostal sa. Tak neviem..Mozno budete mat vacsie stastie.
Ale paci sa mi ich dvor,chodievame okolo nich do Klbka a dcera sa vzdy zastavi a kyva detickam. Len skoda, ze tam je taky naval deti. 😒
@trpezliva dakujem za rychlu odpoved, akurat som pozerala na ich stranke podmieky prijatia, tak je to asi tak ako vsade. Podla mna je inak hrozne, ze je takato situacia so skolkami, aby sa rodic bal, ze mu dieta do skolky nezoberu a co ma potom robit ? Co robota ? To je otras. Vsak uvidime o rok, ale uz teraz vidim, ze to nebude ruzove, podla toho co pocuvam. Este raz vdaka za odpoved, budem drzat palce nech Vas zoberu. A ja budem sledovat tuto temu, aby som bola v obraze 🙂 zatial ahoj.
@trpezliva ahoj, ja budem asi na tych dnoch otvorenych dveri Pod Rovnicami, inak aj ta podla fotky poznam z videnia 😅 inak minuly rok jednej maminke zobrali na Suchohradsku dietatko aj ked je na materskej s mladsim surodencom, dviecatko malo v septembri 3, surodennec 1rok...tak neviem od coho to zavisi 😒 ..urcite sa neriad pokynmi riaditelok a podaj si prihlasok na viac skolok, napr. u nas u dr. sa plati za potvrdenie 2 alebo 3 €, takze financne to nie je take zle, a mas vacsiu istotu, ze sa niekam dostanes...
ahojte aj mne sa zda ze sa nema dvat viac prihlasok. oni sa totiz vsetky zoskupia naraz na miestnom urade u zriadovatela a zevraj ked uvidia ze si na viacerych prihlasena tak si mozu povedat ze ved nech ich vezmu ti druhi.
ahojte, ja neviem ako to je, ale tu v Karlovke davam len jednu prihlasku. Ostatne do inych casti BA. Tak snad to je ok. Ved co ak nas sem pri dome nezoberu, potrebujem mat poistku. 😉

@frola aj tak dik za info, asi idem otravovat rovno riaditelky 🙂