Dôvod na vylúčenie zo škôlky
Ahojte, september ešte neskončil a mne už chcú dcére prerušiť dochádzku do školky. Mám dvojičky a obe sú povahovo úplne iné. Podľa učiteľky jedna z nich je nezvládnuteľná. Vraj sa hádže o zem nerešpektuje učitelku plače a pod. Nemyslím že je nezvládnuteľná kedže ja s ňou nemám problém. Je temperamentnejšia ale nie nezvladnuteľná. Neplače celý deň v školke lebo tam nechce byť nebije iné deti len proste snaží sa vydobiť svoje. nemyslím si že toto je dôvod na vylúčenie zo skôlky lebo ak mám zobrať jednu druhá to nedá už vôbec kedže su spolu 24/7 a sú na seba naviazané takže potom môžem zobrať aj druhu. a kedže som s nimi sama musím chodiť aj do práce a takto nemôžem nič ked budú doma. Už ozaj neviem čo robiť
@denisas a kto bude platiť tie učiteľky? je bežná prax že pri najmenších deťoch sú v triede 2učiteľky, ale kedže škôlka je otvorená od cca od 7:00-16:30, tak učiteľky sa striedajú, čiže od rána do nejakej desiatej je s deťmi 1učiteľka , okolo 10-tej príde druhá idú s deťmi von a do cca 13-tej hodiny prvá odchádza a deti ostávajú len s druhou......takže 2učiteľky sú pri deťoch cca od 10-tej -13-tej - čiže v čase keď sa ide s deťmi von, je obed a deti sa uložia spať
Zdravim...mozu mi vyradit dievcatko kvoli tomu,ze ma chronicky kasel?
@ada7777777777 a co jej ten chronicky kašeľ spôsobuje, mate vyšetrenia za sebou, potvrdene o tom, že dieťa nie je infekčné atd.
@maciatkolulupotvrdenie si vypytam u imunologicky....o dievcatku nemam kompletne info...kedze ju mam len 2 m...mam ju v pestunskej opatere

@mogaa súhlasím s tebou na 100 percent.