Facka od učiteľky v škôlke
Ahojte mamičky.Včera mi 5ročný syn povedal že mu jedna učiteĺka v škôlke dala facku.Nie je to jeho učiteĺka,bola len zastupovať cca.pol hodinku v triede.Viete aké sú deti radi vymýšĺajú,tak som sa ráno spýtala jeho učiteĺky či niečo vie.Ona mi hneď povedala že áno,je to pravda.Len to nechceli riešiť kým mi to dieťa doma nepovie.Čo by ste robili v mojom prípade?
@lenocka12345 ano teraz vidim len jednu stranu.mas pravdu.teraz mam v hlave vzdy len tu facku.proste ako si to mohla dovolit?je mi ho luto ked si to predstavim.ja ho nefackam.nie este cudzia zena ktora tam bola na pol hodinku
@petronellus budem sa zastavat svojho syna samozrejme.nemysli si ze to ma na dennom poriadku to vyplazovanie jazyka.preto este nemusi byt nevychovany!Su aj horsie veci myslim si. V skolke je niekedy ako anjel-to mam od ucitelky.a niekedy vyvadza!Bože😉.nevidim v tom velky problem.
@lindag78 rozumiem ti fakt. Nemôže , nikdy za žiadnych okolností . Skús písomne . Inak asi nič, za riaditeľkou si bola , jedine ho preložiť inde ....
Ale prosím ťa , fakt prosím vyvoď dôsledky z oboch strán . Ty ho musíš viesť k pravidlám , ku všetkému .
Nikto iný to za teba neurobí ....
@lenocka12345 ja ta chápem.ale aj ty by si sa sustredila na ten fakt ver mi😊
@lindag78 och joj. Ver, že nie . U nás bola tvrdá disciplína. Nikdy som nebola bitá, ani nič podobné . Jednoducho som vedela čo môžem a čo nie . A to som mala podotýkam všetko . Ale keby som iba vyplazila jazyk , ver že by som sa musela ísť ospravedlniť . A potom by mama urobila rošambo s učiteľkou . Preto nemá význam viesť ďakej debatu pretože nevedie nikam . Tvoj syn berie učiteľku ako nič . A ty evidentne tiež. Tvoj syn je skvelý, učiteľka mrcha a tým to končí . Takže konštruktívna debata sa nekoná 🙂
@lenocka12345 po tomto ju beriem ako nic a ako mrchu ano.
@lindag78 ty teraz a tvoj syn už predtým .....
@lenocka12345 dakujem aj za tento nazor😉
Je absolutne nepripustne, aby ucitelka dala dietatu facku. Fuk, z akeho dovodu. Na to tam je, aby dietatu vysvetlila, ze sa chova neprimerane a ziadala po nom ospravedlnenie sa. Nie cakat, az to za nu vybavi bubak mama alebo riesit rucne.
ucitelka mu tym len zas ukazala ze silnejsi vyhrava. cele zle toto. co je take odsudeniahodne na tom, ze jej vyplazil jazyk? Ja na tom nic take vazne nevidim, asi to nebolo len tak bezdovodne. Na to sa ho nikto neopytal? Ja co vidim v skolkach, tak ucitelky jednaju s detmi ale aj rodicmi jak so soplavymi deckami, ponizuju ich, nemaju zaklady slusneho uctiveho spravania a ked si dieta dovoli iba vyplazit jazyk tak je na vine? Ako inak sa ma branit? Pravda bude niekde uprostred, ako vzdy.
@petra92 ale netrep

Ja som tiež proti fyzickému násiliu ale dieťaťu tiež treba vštepovať niečo do hlavy, nejake zásady. Takze by som si s ním určite pokecala o tom ako sa správať. Myslím ze nevychovaných ludi v tejto spoločnosti je uz až až.