Je dobrý nápad mať dieťa v škôlke, kde pracujem?
Dobry den. Mam moznost si zobrat dieta do skolky , kde pracujem aj ja.
Je to dobry napad? Ano ci nie a preco prosim. Dakujem
ja pracujem u nas v dedine v malej skolke ako kucharka a veduca zaroven, dcéra je tam ucitelka a jej dcera, teda moja vnucka tam chodi tiez.. nevidim problem
Velmi. Bue si istejsie a citit sa bezpečnejšie..
@mama4444 ano,rano si dieta dovedies aj odvedies. Nemusis riesit presuny a prac.dobu ci stihas,nestihas a pod.
@marsmykkok a keby učila tak prečo nie? Nie je to nikde zakazane. Moja spolužiačka bola dokonca triednou vlastnej dcére. Za celých 9 rokovesme nikdy neriešili prečo a ani žiadny problém alebo protekcia nikdy neboli.
Ako píše @nafka0483 , nie je to úplne vhodné. Smelsiemu dieťaťu to dodá až príliš veľa odvahy a sebavedomia, naopak utiahnutnejšie sa môže velmi naviazať na mamu a mať problém v škole že zrazu tam mama nebude, ale bude tam cudzia teta.
Ono je to v pohode, pokiaľ nemáš svoje dieťa v triede si myslím (píšem ohľadne veku 3-6rokov).
Neodporúčam, ty budeš posudzovaná podľa dieťaťa, ak bude neposlušné, slizneš ty, plus ak si starostlivá mamina, tak budeš tiež v hľadáčiku, to je ak bude dieťa pri inej učiteľke. Ak bude v tvojej triede, bude či chceš alebo nie , viac uprednostňované, nevedome, alebo ak budeš chcieť byť akože spravodlivá, budeš na neho prisnejšia, to dieťa nechápe, bude smutné, nešťastné, horšie a podobne, proste, ak chceš mať dobré vzťahy, neodporúčam.

ak dieťa nebudeš priamo učiť tak je to ok.