Je normálne, že deti v škôlke vyjadrujú agresiu?
Ahojte .. máme predškolacku a dnes prišla domov tak mi povedala že keď mali olovrant sedeli asi šesť deti pri stole a našej povedal že ju zabije .. je to normálne aby šesť ročne decko používalo v škôlke takéto slova ? Pitala som sa dcérky a vravela že to počuli aj ostatné spolužiačky čo sedeli pri nej
Učiteľke to povedala a ona len taká že ale .. bude to zajtra riešiť s učiteľkou ale povedzte mi či to je normálne
@ibatanecnica Áno, deti sú rôzne. Ale tu padlo vyjadrenie, že škôlkar hrajúci strieľačky je bežný jav. Bežné to rozhodne nie je.
@annm81 tak to už ja posúdiť neviem, nakoľko nežijem v iných domácnostiach.
@majla87 áno jednu dcérku
Áno, je to normálne, deti v škôlke používajú aj oveľa horšie slová. Vidím, že máš množstvo voľného času a chuť polemizovať nad výchovou cudzích detí- čo tak urobiť niečo aj pre svoj vlastný rozvoj a doštudovať trochu gramatiku? Jedna tvrdka by sa ešte dala vysvetliť preklepom, ale tá totálna ignorácia interpunkcie a ďalšia tvrdka asi ťažko.
@autorka pekne je, že si sa o tom s dcérkou porozprávala. I ja sa snažím k takym situáciam pristupovať skôr ako k niečomu, z coho sa môže naucit niečo nove, ako istý druh tréningu (čo druhému v tej chvíli povedať, ako to mohol chlapček povedať inak ..). Lebo je prirodzene, že v živote sa s takým správaním stretne ešte veľakrát.
Bude horšie...ešteže sú predskolaci, predstav si ze by to povedala 15rocna že je povedal 15 ročný spolužiak. To by bola dráma...(bez ironie). Moj v škole počul text od nejakého rapera a teda slušne to nie je...
Zase si písala narýchlo, ja neverím,ako toto už nie je smiesne.

@annm81 lenže deti sú rôzne a deti majú aj starších súrodencov, ktorí teda doma neuvažujú štýlom, je tu 5 ročný brat, dám si pozor na to, čo hovorím a tie hry hrávajú a možno popri nich aj tie mladšie deti.