icon

Je normálne, že deti v škôlke vyjadrujú agresiu?

18. mar 2024

Ahojte .. máme predškolacku a dnes prišla domov tak mi povedala že keď mali olovrant sedeli asi šesť deti pri stole a našej povedal že ju zabije .. je to normálne aby šesť ročne decko používalo v škôlke takéto slova ? Pitala som sa dcérky a vravela že to počuli aj ostatné spolužiačky čo sedeli pri nej
Učiteľke to povedala a ona len taká že ale .. bude to zajtra riešiť s učiteľkou ale povedzte mi či to je normálne

Strana
z3
ibatanecnica
19. mar 2024

@annm81 lenže deti sú rôzne a deti majú aj starších súrodencov, ktorí teda doma neuvažujú štýlom, je tu 5 ročný brat, dám si pozor na to, čo hovorím a tie hry hrávajú a možno popri nich aj tie mladšie deti.

annm81
19. mar 2024

@ibatanecnica Áno, deti sú rôzne. Ale tu padlo vyjadrenie, že škôlkar hrajúci strieľačky je bežný jav. Bežné to rozhodne nie je.

ibatanecnica
19. mar 2024

@annm81 tak to už ja posúdiť neviem, nakoľko nežijem v iných domácnostiach.

autor
19. mar 2024

@majla87 áno jednu dcérku

taksomtu
19. mar 2024

Áno, je to normálne, deti v škôlke používajú aj oveľa horšie slová. Vidím, že máš množstvo voľného času a chuť polemizovať nad výchovou cudzích detí- čo tak urobiť niečo aj pre svoj vlastný rozvoj a doštudovať trochu gramatiku? Jedna tvrdka by sa ešte dala vysvetliť preklepom, ale tá totálna ignorácia interpunkcie a ďalšia tvrdka asi ťažko.

tiika
19. mar 2024

@autorka pekne je, že si sa o tom s dcérkou porozprávala. I ja sa snažím k takym situáciam pristupovať skôr ako k niečomu, z coho sa môže naucit niečo nove, ako istý druh tréningu (čo druhému v tej chvíli povedať, ako to mohol chlapček povedať inak ..). Lebo je prirodzene, že v živote sa s takým správaním stretne ešte veľakrát.

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
tatisna
19. mar 2024

Bude horšie...ešteže sú predskolaci, predstav si ze by to povedala 15rocna že je povedal 15 ročný spolužiak. To by bola dráma...(bez ironie). Moj v škole počul text od nejakého rapera a teda slušne to nie je...

maciatkolulu
19. mar 2024

Zase si písala narýchlo, ja neverím,ako toto už nie je smiesne.

Strana
z3