icon

Je nutná prítomnosť dieťaťa u lekára pri prihláške do škôlky?

30. jan 2025

Dobrý deň, prosím.Vas už si to nepamätám ale okrem toho ze vypíše papiere robí niečo aj s dieťaťom? Ide o to ci tam musím ísť s dieťaťom alebo stačí keď tam skočí toto potvrdenie aj muž, ďakujem

e1i
30. jan 2025

Potvrdi aj bez dietata,ved bude mat trojrocnu prehliadku kde ho uvidi

autor
30. jan 2025

@e1i do škôlky ide skôr ako 3 ročný, aj dcéra tak bola

jaskolka
30. jan 2025

Ja som bola bez detí, doktorka ich aj tak videla krátko pred tým,no sama vravela,že môžem prísť aj bez nich len s prihláškou
V podstate pediater dieťa pozná,aj jeho chorobnosť, vývoj a podobne
Ešte mi navrhla aj očkovanie proti žltačke,dala som ho

e1i
30. jan 2025

@jaskolka aj my sme Ackovu dali

dory11
31. jan 2025

Môžete aj bez dieťa kľudne veď lekár ho pozná

zuzanka560
24. feb 2025

Žienky, chcem sa spýtať, keďže od roku 2023 platí zákon, pokiaľ 2-3 ročné dieťatko nebude prijaté do spadovej MŠ, na základe rozhodnutia o neprijatí dieťaťa do MŠ pokračuje Vám rodičovský príspevok? Malá bude mať v apríli 3 roky, avšak máva často respiračné ochorenia, či pediater môže uviesť v potvrdení, že dieťatko nie je vhodné do MŠ.

ivkanka4444
10. apr 2025

@zuzanka560 podľa všetkého rodicak nepojde min. do septembra 2025. V prípade že Vám dieťa nezoberú v školskom roku 2025/2026 tak až vtedy bude nárok na rodicak na uvedený školský rok. Oni síce uvádzajú že po dovŕšení 3. roku sa môže rodičák predĺžiť. Ale to až v prípade, že dieťa v danom škol. roku dovŕšilo 3 roky a až po tom čo Vám ho od septembra nezoberú, tak Vám začnú vyplácať rodičák. Aj keď je to blbosť. Mali by ho automaticky nechať až pokial dieťa nenastúpi do škôlky.