Je povinná škôlka od 3 rokov?

smajluska
7. jan 2022

Ahojte maminky chcem sa Vás opýtať, je škôlka od 3 rokov povinná alebo ak sa má kto o dieťa postarať, keď sú rodičia v práci tak nemusí chodiť dieťa do škôlky? Môže nastúpiť do škôlky aj neskôr? Ďakujem za odpovede.

mariejenka
7. jan 2022

@smajluska nie je, až predškolská ,rok pred nástupom na základnú.

mariejenka
7. jan 2022

Odoslala som skôr.
Po 3.roku len vyplnis tlačivo pre upsvar ze kde sa bude dieťa zdržiavať ked tebe skončí rodic.staristlivost. všetko najdes na stránkach uradu.

ukulela
7. jan 2022

USVAR ti bude po skonceni rodicovskej aj sam pisat a ziadat vyjadrenie, kde sa dieta zdrziava (ci v skolke, ci v domacej starostlivosti) - robi to od toho strasneho pripadu utyraneho dievcatka, na ktore sa prislo az po rokoch, ze chyba, ked mala tusim do skoly nastupit ...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuliennka1
7. jan 2022

@ukulela cozee?

mariejenka
7. jan 2022

@zuzuliennka1 prípad utýranej Lucky, otcim ju zbil a jej telicko zahadzali perinami a izbu nepouzivali,byvali si dalej s telickom roky,kym nezacala chybat v systéme...k matke sa ani nejdem vyjadriť...

luccija
7. jan 2022

@ukulela to bolo dôvodom, že sa to hlási?ani som nevedela.Ta úradníčka nakoniec išla po dlhej dobe do basy však?

ukulela
7. jan 2022

@beata_k nie. Len ked dieta dovrsi 3 roky. Moji uzboli v skolke vtedy, tak som hlasila skolku. Ja som xabudla posla tu info, takmi pani dokonca volala, zenech poslem, lebo stopnu pridavky ... no prca.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz