Kde kúpiť cenovo dostupné pečiatky na veci do škôlky?
Ahojte prosim vas kde a ake objednavate tie peciatky, som jednorodic a musim veci riesit a kupovat postupne aby mi to vyslo financne ale teda nasla som na nete len cez 25€ peciatky to vazne stoji tolko. ? Alebo odkial mate vy?
Centro fixa stačí - to nevyperies a stojí euro.
Pouzi fixky,pero,.čokoľvek za 1€ 😉
Za mňa put my name
Ja som s pečiatkami nebola spokojná, keď bola svetlejšia látka, alebo biela látka pečiatka presvitala aj na druhú stranu. Ja som spokojná s nažehlovačkami.
Z Aliexpress
Naco peciatky? Kedysi sme také blbosti neriesili. Nakreslila som na visačku hvězdičku a bolo.
Kupila som v papiernictve fixku na textil s tenkym hrotom. Stala par eur a pouzivam ju uz vyse 3r
Ja som kúpila Mamalabel, ale odporúčam fixku na textil, urobiť značku a naučiť ju dieťa. Moja nechodi ani rok do škôlky a uvedomila som si, že som pečiatkovala veci tak do Vianoc…radšej tie peniažky miň na niečo zmysluplnejšie…
@patka06 vdaka nenapadlo ma 🙂
@miimss zabudla som dopisat ziadne temu alie a shein
@adeladulova aha dakujem pozriem
@kvietok1233 vies dat tip?
@deedol dakujem 🙂 nevedela som, mam prve dieta
@jazula dakujem kupim fixu
Tiez som nevedela svojho casu a niekto mi poradil ❤️
@deedol 🍀
@kvietok1233 tak asi lacnejsie stale vyjde ta fixa hoci vyzera to lepsie no musim rozmyslat ekonomicky
Áno určite Fica bude lacnejsia, len by som tiež skúsila najprv na nejakom starom tričku či nebude presvitat ( po mojej skúsenosti s pečiatkou tiež som začala peciatkovat a potom nervy že to presvitá 😃). S nažehlovačkami je to pracne všetky veci označiť, ale potom to drží a ma človek pokoj istý čas.

Označ fixkou na textil alebo obyčajným perom