icon

Kde kúpiť stierateľný pracovný zošit na grafomotoriku?

14. feb 2025

Ahojte prosím poradíte mi kde konkrétne stránky produkty by som kúpila pracovný zošit na rozvoj grafomotoriky také tie strieratelne s fixkou , kde sú základne tvary kruh, vlnovky , čiary atd , vekovo 2-4 roky , syn je síce starší 4.5 roka ale ma NKS a kreslenie mu vôbec nejde s nebaví ho to , ďakujem

vkatush
14. feb 2025

Kvído sù také. Tuším sa to volá roztancované fixky, ale majú viacero takých. Môjmu som to kupovala na Vianoce. Má tam rôzne úlohy (vlnovky, čiary, kruhy, pospájať,...).

Alebo nájdi obrázky na nete, vytlač a zalaminuj. Ja som mu robila niekoľko takýchto "domácich", podľa toho, čo ho aktuálne baví.

selest
14. feb 2025

Ako sa pise vyssie kvido roztancovane fixky a rozne ine mavaju v papiernictvach alebo v knihkupectve. Nedavno mali aj v lidl..

kachorra288
14. feb 2025

My máme sadu Skus to znova z yoopy.sk 🙂 ale čo sa týka grafomotoriky sa nám páčila od nich viac sada Big Block kvôli veľkému formátu. Mal by na tej stránke na všetko platiť zľavový kód MAMOVINKY15

katesocka
14. feb 2025

@kachorra288 prosím ťa, je tá yoopy.sk stránka v pohode? Už pár mesiacov dozadu som ju pozerala, ale nikde som k nej nenašla žiadne recenzie 🙈

kachorra288
14. feb 2025

@katesocka áno, úplne v pohode. Ak poznáš vydavateľstvo taktik, tak to sú oni. Len tieto detské veci si oddelili pod tu značku yoopy.sk 🙂 ja mám s nimi len dobré skúsenosti.

kris_tin257
14. feb 2025

My sme také kúpili v 101 drogérie, syn ich mal veľmi rád 😊

saxana000
14. feb 2025

Niekedy aj v pepcu alebo knihy za babku mavaju

katesocka
14. feb 2025

@kachorra288 jej ďakujem. Taktik poznám, od nich som už čo to objednávala