Kde kúpiť stierateľný pracovný zošit na grafomotoriku?
Ahojte prosím poradíte mi kde konkrétne stránky produkty by som kúpila pracovný zošit na rozvoj grafomotoriky také tie strieratelne s fixkou , kde sú základne tvary kruh, vlnovky , čiary atd , vekovo 2-4 roky , syn je síce starší 4.5 roka ale ma NKS a kreslenie mu vôbec nejde s nebaví ho to , ďakujem
Ako sa pise vyssie kvido roztancovane fixky a rozne ine mavaju v papiernictvach alebo v knihkupectve. Nedavno mali aj v lidl..
My máme sadu Skus to znova z yoopy.sk 🙂 ale čo sa týka grafomotoriky sa nám páčila od nich viac sada Big Block kvôli veľkému formátu. Mal by na tej stránke na všetko platiť zľavový kód MAMOVINKY15
@kachorra288 prosím ťa, je tá yoopy.sk stránka v pohode? Už pár mesiacov dozadu som ju pozerala, ale nikde som k nej nenašla žiadne recenzie 🙈
@katesocka áno, úplne v pohode. Ak poznáš vydavateľstvo taktik, tak to sú oni. Len tieto detské veci si oddelili pod tu značku yoopy.sk 🙂 ja mám s nimi len dobré skúsenosti.
My sme také kúpili v 101 drogérie, syn ich mal veľmi rád 😊
Niekedy aj v pepcu alebo knihy za babku mavaju
@kachorra288 jej ďakujem. Taktik poznám, od nich som už čo to objednávala

Kvído sù také. Tuším sa to volá roztancované fixky, ale majú viacero takých. Môjmu som to kupovala na Vianoce. Má tam rôzne úlohy (vlnovky, čiary, kruhy, pospájať,...).
Alebo nájdi obrázky na nete, vytlač a zalaminuj. Ja som mu robila niekoľko takýchto "domácich", podľa toho, čo ho aktuálne baví.