Kedy dostanem rozhodnutie o prijatí do škôlky?
Ahojte , dodnes bolo potrebné dostať rozhodnutia , či sa mýlim ? Ja len na internete vidím “rozhodnuté o neprijatí” . Ale neprišlo mi nič, ani list , ani odôvodnenie … tak neviem, čo mám ďalej robiť, samozrejme viem, kontaktovať škôlku, ale čakala som ešte dnes, či niečo nepríde. Moc ďakujem.
Nam led deti nastupovali volala riaditelka ze siame prist po rozhodnutie
Už si ho mala mať. Posielajú bud poštou alebo osobne si si mala vyzdvihnúť. Volaj do MŠ, ak tam teda niekto bude. Niektoré škôlky mávaju pol prázdnin zatvorené.
Keď máš elektronickú schránku posielajú ho automaticky tam. Inak poštou
Keď máš elektronickú schránku posielajú ho automaticky tam. Inak poštou
@nina004 ahoj , mozem sa prosím spýtať , to je to viazané na občiansky preukaz ? Ja som maximálny antitalent na všetky veci okolo PC . Moc ďakujem
Neviem ti povedať, tiež sa do toho nerozumiem. Ale takto mi to minulý týždeň povedali v škôlke.
My sme mali jednu škôlku ísť osobne po rozhodnutie, ďalšie dve prišli poštou a plus jedna z nich aj mailom.
Vsetci co majú občiansky s cipom uz majú zriadenú elektricku schránku. Ja som dostala pri výmene Op take heslo. Doma si pozri stránku eslovensko a tam sa zaregistruj s občianskym. Mas tam aj elektricku schránku. Nam tam obec posiela rozhodnutia o prijatí do Mš ale aj dane zo smeti.
Neviem ako to je v iných škôlkach, ale nám asi 2 týždne dozadu písala sms riaditeľka, že syn je prijatý. A do týždňa nám potom prišlo rozhodnutie aj poštou
Kazda skolka inak, u nas si treba rozhodko o prijati prevziat osobne, o neprijati(ina skolka)prislo postou.
Minuli rok na volali keď keď sme dávali prihlášky 29.6. Sa stim či dieťa prijali alebo nie a rozhodnutia o prijatí dávali až v prvý deň škôlky .o neprijati dávali v septembri lebo unas hrozilo že škôlka fungovať nebude

Ja si myslím, že rozhodnutia sa neposielaju poštou, ale vyzdvihuju v školke.