Kedy môže dieťa nastúpiť do škôlky?
Maminky ahojte mame doma februarovku a teda vobec sa do toho nevyznam, ale keď ju budem chciet dať do škôlky 3r dovŕši vo februári, tak ju môžem dať až v septembri keď bude mat 3,5r? Alebo je aj nejaký iný termín nástupu? Budem vďačná za odpovede 🙂
toto fakt skus so skolkou komunikovat. U nas viem ze zacinali deti aj v januari, ale ak budes mat dietatko odplienkovane, šikovne, na školku pripravene, mozno vezmu uz od septembra. Môjho júlového skor vziat nechceli, pritom bol fakt pripraveny - ale teda mozno nemali miesto... to uz fakt neviem
Zalezi od kapacity skolky.nam vzali dceru od januara,este nemala 3 roky..niektore beru len od septembra.musis sa popytat
vyskusat podat, ked bude mat 2 a stvrt roka (v maji sa podavaju prihlasky) , s tym, ze napises, zeby si chcela dieta dat do skolky od januara/ februara (ked bude mat 3 roky).
mnohe skolky (hlavne kde nemaju vela deti) toto akceptuju.
ak mate vela deti, zobrat Ti ju nezoberu
Nas je aprilovy a skusila som teraz dat prihlasku, nastup od januara, uvidim, ci prijmu.
Môjho februárového zobrali od januára. Staršieho - decembrového zobrali od novembra.
Veľmi pekne vám ďakujem 😊
Kaxdopadne ak by si ju chcela skusit dat od januara 2026 musite ist na zapis uz teraz maj/jun 2025 inak ti ju nezoberu a budete musiet cakat az do toho septembra
moju januárovú zobrali od septembra, keď mala 2,5 roka.
Keby ju vtedy nevzali, vzala by som si neplatené voľno do ďalšieho septembra na pol roka a ostala by som s ňou doma. Taký plán som mala...
môj šiel ako 2,5 ročný, ak máte prácu, kam sa chcete vrátiť, a v škôlke tak deti berú, tak za mňa ideálny nástup, 1/2 roka mal na "oťukanie", zvládnutie adaptačného procesu a pod. a ja som potom mohla v pohode ísť v januári do práce
Toto všetko záleží od škôlky. Mne prvorodeneho zobrali mal 2 roky a 2 mesiace a druhorodeneho mi ta istá škôlka odmietla zobrať. Tak som ho dala do inej a nastupoval v auguste, asi 2 týždne pred tretím rokom

Zalezi od skolky, niektore prijmaju iba od septembra, niektore aj od januara a niektore aj behom roka