icon

Komunikácia s učiteľkami v škôlke

prechadzka
8. apr 2025

Ahojte oznamuju Vam triedne ucitelky ked sa kona nejaka akcia v triede?Dnes mali fotenie nik nam dopredu nepovedal ze bude a ze by sme si prichystali deti -obliekli ,ucesali.Ked som sa pytala ci nevedia aspon mail poslat len na mna vybehla ..Dalsia vec pol roka od zac.sk.roka neboli nikde, su stale v triede alebo na dvore.Kruzky ziadne.Vraj maly ist do mestkej kniznice a ucitelky ich tam nevzali.Riesili by ste to?Dakujem

tmonika
8. apr 2025

@prechadzka samozrejme, ze oznamovali fotenie. A chodievali aj na akcie mimo skolky, nie casto, ale mikulassky autobus, aktivity na svore semafor, prechadzky denne, a inokedy Halloween s rodicmi, besiedky, vianocne sedenie s rodicmi, sem tam isli sadiť stromčeky mimo skolky…

milanemila
8. apr 2025

@prechadzka maju v skolke kazdy tyzden inu temu a cez vikend posielaju take zhrnutie toho comu sa venovali cely tyzden (fotky, videa, text) plus kazdy tyzden nove nastenky s vytvormi kt spravili. Vsetky akcie ako karneval, fotenie, party, plesy a ine aktivity hlasi skolka samozrejme vopred, pri vyletoch mimo skolku je potrebne dat suhlas cez edupage. Ked sa bavili o meste v kt zijeme, tak ich napr vzali na prehliadku pamiatok, minuly tyzden palili morenu alebo chodia na dopravne ihrysko…skolka je ale sukromna, ako to chodi v statnych neviem povedat.
Z toho co pises mi ale naozaj nepride normalne neoznamit rodicom ani fotenie 🤦🏼‍♀️ a inak sa detom venuju, vidis prace na nastenkach, co hovori tvoje dieta o ucitelkach?

prechadzka
autor
8. apr 2025

@milanemila Nema ju rad.Aj ho udrela ked nacvicovali besiedku ..Ze je stale na mobile..Nic s nimi nerobia akurat kreslia to ano.Ale ziadne aktivity,vylety nic..Pred mesiacom sa pytali kto si nahlasi dieta na fotenie a nik nedal vediet ze bude dnes..Asi to zacnem s riaditelkou riesit ,nechcela som zle robit ale tam sa ibak neda

deti95060810
8. apr 2025

fotenie dávali samozrejme vedieť, naše deti chodili na plavecký a aj na lyžiarsky. Každý rok. samozrejme aj na rôzne menšie výlety - len do blízkej prírody kde im ukazovali kvety, názvy stromov... my sme boli s našou mš veľmi spokojní. štátna mš.

dskjhfdlkdjhl
8. apr 2025

Ja uz mam velke deti, vystriedali sme viac skolok a vzdy to bolo tak, ze dolezite info bolo na nastenke. A deti mali kazdu chvilu nejaku akciu. Napr. aj na skolke v prirode boli, prespavacka v skolke, mam dojem, ze kazdy tyzden nieco bolo. A teda, jednalo sa vzdy o statnu skolku.

milanemila
8. apr 2025

@prechadzka ucitelka v skolke udrela dieta pri nacvicovani besiedky?! 🤦🏼‍♀️😳 a ostatni rodicia nemaju ziadne vyhrady na taku ucitelku?

janynyna
8. apr 2025

My podpisujeme informovaný súhlas elektronický, že súhlasíme s fotením. A samozrejme nám vždy dajú vedieť kedy sa fotia. Samozrejme každú aktivitu nám posielajú fotky. A každu aktivitu mimo škôlky hlásia.

unicornlady
8. apr 2025

Škôlkar dostal papier s rozmermi foto (koľko kusov rodičia chcú a aké veľkosti fotiek), s dátumom fotenia.

Ako že bol stále na mobile? U vás majú deti v škôlke mobil?

bosorkabb
8. apr 2025

Máme info na nástenke, oznamujú emailom aj vo wacap skupine. A chodia do knižnice, na farmu, do ZUŠ a podobne.
Majú v škôlke aj krúžok.

miskajerry
8. apr 2025

@unicornlady to myslela učiteľku s tým mobilom

unicornlady
8. apr 2025

@miskajerry Aha, lebo mne to vyznelo, že udrela ho, lebo bol stále na mobile.

mili2016
8. apr 2025

@prechadzka samozrejme že oznamovali, všetko ešte aj fotky posielali do spoločnej skupiny na fb

heminepa
Autor odpoveď zmazal
mamickalisticka
8. apr 2025

Jasné, všetko vieme, čo sa deje v škôlke, učiteľky píšu, teraz sa jedna p.uč. pýtala, či môže doniesť kuriatka do škôlky a ktorí rodičia si neprajú aby deti chytali kurence.
Dokonca máme aj skupinu rodičia na WA bez učiek, kde riešime veci a aj s učiteľkami.

nikpa
8. apr 2025

@prechadzka sťažnosť zriaďovatelovi, ani by som sa s nimi nebavila. Toto smrdí celé, od riaditeľky až po učiteľky.

prechadzka
autor
9. apr 2025

@unicornlady Nie myslela som tu ucitelku

prechadzka
autor
9. apr 2025

@milanemila Ano kazdy nadava pred skolkou..Ale tam vsetci ticho.Vcera ze dalsieho chlapceka pichla ostou ceruzkou do ruky lebo nevedel nieco nakreslit..

prechadzka
autor
9. apr 2025

@nikpa ano mate pravdu. celu skolku riadia 3 ucitelky, je tam nova riaditelka kt. robi tak ako oni piskaju. Mali tam 1 kruzok na kt. som ho prihlasila cez xy ludi lebo samzrejme prihlaska bola schovana , jednalo sa o AJ, a bola som dohodnuta napriamo s lektorkou ze bude chodit, a nasa triedna mi ho cez tu hodinu vyviedla odtial ze on nebude chodit a hotovo.. Nieje tam jeden kruzok , Vsetky aktivty davaju len predskolakom, a nase 5 rocne deti nemaj nic.. Lebo ucitelkam sa nechce , ale ako rodicia sme davali prispevok 80e ze na aktivity , pol rok ubehol a neboli doposial nikde.. je tam toho vela vela ,...

heminepa
Autor odpoveď zmazal
prechadzka
autor
9. apr 2025

@heminepa maly mi uz nechce ist inde ,ma tam byt este tento rok a buduci rok by mal byt uz v inej triede.. Nechceme robit nic anonimne, oficialne chceme naplanovat stretko so zriadovatelom, a teda idem oslovit aj ostanych rodicov nech sa vyjadria, ak teda budu chciet oficialne nieco riesit.

tmonika
9. apr 2025

@prechadzka 😳 najhorsie je na tom, ze tie deti ani potiadne nevedia zhodnotiť tu situaciu. Učiteľky maju zrejme toho dost a taketo spravanie no to je na hlavu. To je škôlka niekde na dedine? Lebo v meste ak by toto robili učiteľky detom tak by rodicia urcite zatočili s nimi.

prechadzka
autor
9. apr 2025

@tmonika To je mestka školka

tmonika
9. apr 2025

@prechadzka tak drzim palce aby sa to vyriešilo k spokojnosti rodicov a hlavne detí. Lebo je to dosť čudné takto mať režim nastavený vo všetkom.

prechadzka
autor
9. apr 2025

@tmonika Dakujem velmi pekne

leuska1997
10. apr 2025

@prechadzka nám stale pripomenú, že je fotenie atd… keď preberám dieťa alebo pri príchode, plus každý týždeň majú niejaku aktivitu. Divadlo, muzikál, kino, polícia rozne…. Ja som z našou škôlkou nadmieru spokojná ….. a to mám syna v šťastnej škôlke …;)

eliska13
10. apr 2025

@prechadzka stazuj sa.Info o fotení ste mali dostať

prechadzka
autor
11. apr 2025

@leuska1997 Parada