Kto má skúsenosti s jasličkami v Prešove?
Ahojte.
Kto má skúsenosti s jasličkami v Prešove?? Na nete ich je niekoľko, ale osobné skúsenosti sú najlepšie. 🙂
@robert1980 ja urcite jasle nemam, hoci by som nebola proti 🙂) ja som si sama pobehala viacero jasli pred vyse dvoma rokmi, ked som hladala miesto pre mojho chlapceka. zial, rozhodla som sa pre jasle, ktore uz neexistuju. teraz hlada miesto moja sestra, pre dvojcata. a o delfiniku mi povedala jedna znama, ktora pozna majitelku. preto som sa tu pytala.
informacie som si nasla len na ich stranke a porovnala to s tym, co ste tu prezentovali vy. a vy tvrdite nieco ine ako je napisane na stranke, len to som chcela.
ociernujete ine zariadenia (a robite to zase aj v tychto poslednych komentoch) a ja som len napisala, ze byt ich majitelkou, tak to asi riesim. Ako som vyssie pisala, spolu so sestrou sme presli takmer vsetke jasle v PO a ani v jednych nespali deti na matracoch. Ale tak mozno ste boli prave v tych, kde sme my neboli. Nehadam sa. Segra baziruje na veciach ako su povolenia z hygieny, takze viem, ze tie tri co navstivila ich urcite mali, pretoze to na vlastne oci videla. Aky dokaz mate vy, ked nieco take tvrdite na verejnom fore?
A na to, ze s nimi nic nemate spolocne ich dost ostro obhajujete, nie? Nato, ze vlastne ani nezacali a nemaju deti, takze ani nemate realnu skusenost s tymito jaslickami 😉
@jajka1203 mila pani diskusia je na temu skusenosti s jaslami v po. napisal som tu svoje skusenosti. nepise sa tu E sa tu mozu davat len tie dobre. ˇmozno mate pravdu trosku som delfinika vyzdvihol, ale asi preto ze sa mi tam jednoducho pacilo. proste pekne nove prostredie. ja nikoho nepresviedcam. a vobec myslim ze to nieje vhodne miesto na nejake hadky. a ked chcete vediet odkial viem o tej hygiene tak ciem to priamo z uradu. a dalwj to tu nechcem rozoberat. ak som napisal nieco zle ospravwdlnujem sa nemyslel som to v zlom. len som tu dal svoj naZor. ale vidim E sa neoplati pripajat do takychto diskusii prajem pekny den.
V pohode, beriem, ved ani ja sa nehadam. Len sa mi nepacilo, ze tu ociernujete ine jaslicky. Vela mamiciek ma deturence v inych jasliach a mozno im to nepadne dobre citat tieto, no musim tak povedat "vymysly". Ja nemam za potreby sa s Vami hadat a este raz opakujem, nezastavam si ziadne jasle a pisala som len to, co som sama naozaj na vlastne oci zazila 🙂 Tak prajem pekny den a ak ste sa rozhodli pre Delfinikov, tak nech sa Vam tam paci a ste spokojni.
@jajka1203 ospravedlnujem sa a je to pre mna skusenost ze sa nebudem zapajat do diskusie kde su baby. dakujem a prajem vsetko dobre. 😉
@robert1980 mne sa nemate za co ospravedlnovat.
Dobry den ,chcem sa podelilit o skusenost v jasliach v Presove .Vybrali sme si jasle PANDA (niekedy to boli MEDVEDIK),Od zaciatku tohto roku je p.Hajtolova nova majitelka jasly,pricom je velmi ustretova a ochotna pomoct. Opatrovatelky su velmi mile, starostlive a vazne sa detom venuju po cely cas, co si myslim je velmi dolezite.Maju vlastnu kuchynu, takze jedlo nie je dovazane a kazdy den je tepla strava. Tieto jasle mozme vrelo odporucat. 🙂
moja mala je v jasliach Anjelici a som spokojna
Ako je to v tych anglickych jasliach, oni sa tam ucia po anglicky, alebo akou formou to prebieha ta anglictina dakujem
my sme tiez v jasliach Panda a dcerka to tam zboznuje! to je pre mna najlepsia recenzia 🙂
@robert1980 nehovorte,že sú otvorené jasle,ktroré nie sú schválené hygienou....to by ani nebolo možné,ja sama pracujem v jasličkách na Sekčove,bola som pri otváraní a viem,že najprv nám hygiena musela schváliť priestory,WC,kúpelňu...samozréjme aj stravu....takže nechápem,kto Vám dal takéto informácie...
no zase mi to nedá...to po akých jasliach chodíte,že tam deti spia na madracoch po zemi?a že sa k ním nesprávajú pekne?
@lucifuk_77
Ahoj mohla by som poprosiť kontakt na pani ,ktorá opatruje deti .
ďakujem 🙂
Pisala som uz na diskusiu dobre jasle v Presove...tak si precitajte tam 😉 jednoznacne anglicke jaslicky 😉
@vierka0 Ahoj, ja by som sa chcela opytať na tie jaslicky ake su...chcemm tam dat malu..
dik
Tak uz aj mladsi syncek (15 mes.)chodi uz tri tyzdne do anglickych a opat veeeelka spokojnost 😎
Ja som mala dieťa v jasliach Anjelici.
Ako každé dieťa pri nástupe sme boli viac doma pre chorobu ako v jasliach, ale keď som videla ako tam vetrajú prievanom v celom priestore, tak som pochopila, prečo moje dieťa bolo tak často choré. A ako bonus slabý výchovný charakter- keďže jasle sú prípravné obdobie pre dieťa na vstup do škôlky, s tým som spokojná nebola. Dieťa síce tam chodilo rado, ale zariadenie musí dieťa aj vychovávať.
@ida1974 No ked ste museli, tak ste museli 🙂 Kazdy ma pravo sa vyjadrit a povedat ake ma skusenosti, od toho tu ta diskusia je. Dovolte mi ale aby som reagovala na Vas prispevok. Pokial viem, vzdy su rodicom zasielane sms o tom, ze sa blizi datum splatnosti skolneho niekolko dni pred tymto datumom. Ak je problem s uhradou, staci povedat vopred a urcite vieme vyjst v ustrety. Robili sme tak velakrat predtym aj potom, skratka financie nie vzdy vyjdu. Volat par minut pred zatvaracimi hodinami v posledny den splatnosti a domahat sa platby cez vikend je trosku nefer, nemyslite? Mohli ste sa ozvat, ked sme Vas na platbu vyzyvali (dokonca aj v dni, ked bolo dietatko v jaslickach) a povedat, ze sa neda, ze zaplatite neskor. Ziadny problem. Rozvozy robime len vramci Presova, nie mimo. Vysli sme Vam v ustrety, opat ziadny problem. Ale ked ste nas po telefone zacali osocovat, tak prepacte, ale z akeho dovodu by sme Vam mali vychadzat v ustrety? Myslim si, ze vsetko je len o komunikacii a keby ste komunikovali aj vy s nami, mohli sme sa celemu tomuto vyhnut.
Nikdy sme Vam nevycitali co sme pre Vas urobili. Len vy ste tvrdili, ze nic, tak sme Vam chceli pripomenut, ze nieco tam predsa len bolo. Myslim si, ze z nasej strany sme robili maximum, aby sa Vasmu dietatku u nas pacilo a boli ste spokojni aj vy rodicia, aj drobec samotny. Mozte povedat, ze ste si svoje povinnosti takto plnili aj vy voci nam? ;)
@ida1974 Pozrite sa, nebudem na Vas reagovat na verejnom fore. Pridte k nam a povieme si to z oci do oci.
Ale k tym chorym detom si predsa len neodpustim, skuste sa informovat na hygiene v Presove kolkokrat sme sa snazili situaciu s chorymi detmi riesit. Bohuzial, aj tam Vam povedia, ze vsetko zalezi na rodicoch. A aj Vam sa nie raz stalo, ze Vase dieta prislo so soplikom. Potrebujete fotodokumentaciu? Mam ju k dispozicii na poziadanie.
Nechapem ked ste mali tolko vyhrad, preco ste to nikdy nespomenuli. Kolkokrat som sa Vas pytala ci je vsetko v poriadku? Ani raz ste sa ani slovkom nestazovali. Skoda, problem sme mohli riesit hned a nie rozoberat na verejnom fore.
Cakam Vas teda u nas, aby sme si Vase vycitky mohli vykomunikovat ako rozumni dospeli ludia. Pekny vecer.
@ida1974 Praveze to myslim uprimne. Dost sa ma dotklo ako ste sa zachovali a necakala som to od Vas. Nemyslim teraz toto tu co pisete, je to Vas nazor a ked sa on chcete podelit, beriem. Nemam vsak rada, ked sa hovoria len polopravdy. Nikto na Vas nikdy nemal tazke srdce, ako to pisete. Dufam, ze ste s terajsou skolkou spokojni a je taka ako ste ocakavali.

@jajka1203 nato ze sa zaujimate len jasle mate az moc vela info. neviem ci tam nejake jasle skrachovali a ci tam vobec boli. obvinujete ma z veci ktore sama robite