Kvety pre učiteľky a asistentky v škôlke
Ahojte syn ide teraz do škôlky ako predškolak minulý rok sme kvety nenosili na konci roka som učiteľkám kúpila bonboniéru vtedy ale mal dve učiteľky a jednu asistentku . Teraz ale bude mať jednu novú učiteľku a dve nove asistentky takže neviem mám doniesť kvety aj asitenkam aj učiteľkám keď ich nepoznám a nosí sa aj asitenkam ? Lebo minulý rok rodičia nosili kvety a my sme nič nedoniesli tak teraz neviem poradíte a keď tak jeden kvet stačí pre každú ?
Doniesla by som kvet aj asistentke. Veď ona maká s tými deťmi.
Doniesla by som kvet aj asistentke. Veď ona maká s tými deťmi.
@pribinak asitenka je tam len jedna a bude iná ako minulý rok a ta druha tiež nejaká nová tak tá je pomocná vychovatelka proste sa im menili aj učiteľka jedna ostala len triedna
@pribinak asitenka je tam len jedna a bude iná ako minulý rok a ta druha tiež nejaká nová tak tá je pomocná vychovatelka proste sa im menili aj učiteľka jedna ostala len triedna
@anonym_autor Patri sa doniest kazdej,kto bude v triede s detmi,cize ked beries ucitelke,tak aj asistentkam.
Je jedno či nové či staré či aké, podľa mňa sa patrí nosiť kvet alebo čokoládu, moje deti nosia na začiatku aj konci roka od školy aj v škole, áno aj asistentke
@anonym_autor no veď čo že sú nove?
Pozri veď keď nechceš, kúp kvetinu učiteľke a hotovo. Asistentky to prežijú, či sú nove alwbo nie
@anonym_autor my sme do skolky na zaciatku roka nenosili az na konci ako podakovanie za odvedenu pracu..do skoly tiez len prvy rocnik a syn zas v piatom ked prechadzal na druhy stupen. Tefaz do 6steho neberie nic az na koniec roka

Určite, teda ja nosím aj aj. Mne keď donesú rodičia niečo a nedonesu aj pani asistentke, tak ja sa s ňou vždy podelím, lebo sme na triede spolu a obe sa o tie deti starame