icon

Majú aj škôlkari jarné prázdniny?

4. jan 2026

Ahojte baby, mavaju aj skolkari jarne prazdniny, ako mavaju skolaci? Skoro sa pytam,ale potrebujem si vysetrenia naplanovat, tak hech som v obraze, vdaka

lienka.7
4. jan 2026

@anonym_autor nie. Môže však skolku zatvoriť zriaďovateľ.

anonym_d47f0d
4. jan 2026

@anonym_autor ja som si uz stiahla vsetky vypisane prazdniny a budem sa informovat v nasej skolke len ja mam dieta v sukromnej tak neviem

anonym_f6cb53
4. jan 2026

V našej si robia prieskum, podľa záujmu rodičov buď je jedna, dve triedy, alebo aj celkom zatvorená. Už bolo aj tak aj tak

anonym_c8c4eb
4. jan 2026

Ak mas predskolaka, tak pocas skolskych prazdnin nema povinnu skolku

anonym_acd064
4. jan 2026

Ano,u nas je skolka zavreta a maly nastupi az riadne ako skolaci,teda 8.1 ide prvy krat do skolky.

anonym_12b636
4. jan 2026

@anonym_autor aj u nás sa robí prieskum, neviem, či to nie je dokonca povinné zisťovať záujem rodičov o škôlku počas prázdnin

kavasmliekom
4. jan 2026
@anonym_acd064

Ano,u nas je skolka zavreta a maly nastupi az riadne ako skolaci,teda 8.1 ide prvy krat do skolky.

@anonym_acd064 pýta sa na jarné

anonym_685af5
4. jan 2026

Košice: mne bolo povedané, že škôlka nemá žiadne prázdniny, že slúži rodičom a to každý pracovný deň v roku. Ale kedže cez prázdniny je detí menej, tak niektoré škôlky sa zavrú, podľa prieskumu a potrieb rodičov. Rodičia ktorí tu škôlku potrebujú a práve ich škôlka sa zavrie, dostanú na tie ptázdniny napr. susednú škôlku, resp. tú škôlku ktorá pracuje a je najbližšie. Ked nevieš zistiť, ktorá škôlka to je , povedia ti u zriadovatela, u nas je to na magistrate, ale aj v našej škôlke

katesocka
4. jan 2026

V našej škôlke sa zisťuje záujem o chodenie do škôlky a na základe toho buď pospájajú triedy alebo (asi) zavrú. Syn zatiaľ cez prázdniny nechodil, teraz chodí do školy, bude mať prázdniny, tým pádom aj dcéru nechám doma.

autor
4. jan 2026
@anonym_c8c4eb

Ak mas predskolaka, tak pocas skolskych prazdnin nema povinnu skolku

@katesocka
@lienka.7
@anonym_d47f0d
@anonym_f6cb53
@anonym_685af5
@katesocka
@anonym_c8c4eb dakujem za odpovede 🙂 no vidim,ze je to velmi individuálne, tak sa asi spýtam,kao to funguje. Jedine,ze je tu niekto z Ba II, a vie,ako to funguje tu

lienka9
4. jan 2026

@anonym_autor u nas nemavaju prazdniny v skolke (jarne/jesenne)

domka222
4. jan 2026

U nás len cez vianoce a potom 3 týždne v lete.

januska12323
4. jan 2026

Škôlky prázdniny nemajú, môže zavrieť zriaďovateľ.

adonish
5. jan 2026

@anonym_autor je to vsade asi individuálne - starsia dcera zacala chodit so skolky v 2021 a kazdy rok to maju inak. Zavisi od rozhodnutia zriadovatela a samozrejme aj zaujmu rodicov.

elis248
6. jan 2026

U nás sa robí prieskum, či majú rodičia záujem a zapisujeme sa či deti budú/nebudú chodiť. Robia sa tak všetky prázdniny okrem vianočných.