Majú aj škôlkari jarné prázdniny?
Ahojte baby, mavaju aj skolkari jarne prazdniny, ako mavaju skolaci? Skoro sa pytam,ale potrebujem si vysetrenia naplanovat, tak hech som v obraze, vdaka
@anonym_autor ja som si uz stiahla vsetky vypisane prazdniny a budem sa informovat v nasej skolke len ja mam dieta v sukromnej tak neviem
V našej si robia prieskum, podľa záujmu rodičov buď je jedna, dve triedy, alebo aj celkom zatvorená. Už bolo aj tak aj tak
Ak mas predskolaka, tak pocas skolskych prazdnin nema povinnu skolku
Ano,u nas je skolka zavreta a maly nastupi az riadne ako skolaci,teda 8.1 ide prvy krat do skolky.
@anonym_autor aj u nás sa robí prieskum, neviem, či to nie je dokonca povinné zisťovať záujem rodičov o škôlku počas prázdnin
Ano,u nas je skolka zavreta a maly nastupi az riadne ako skolaci,teda 8.1 ide prvy krat do skolky.
@anonym_acd064 pýta sa na jarné
Košice: mne bolo povedané, že škôlka nemá žiadne prázdniny, že slúži rodičom a to každý pracovný deň v roku. Ale kedže cez prázdniny je detí menej, tak niektoré škôlky sa zavrú, podľa prieskumu a potrieb rodičov. Rodičia ktorí tu škôlku potrebujú a práve ich škôlka sa zavrie, dostanú na tie ptázdniny napr. susednú škôlku, resp. tú škôlku ktorá pracuje a je najbližšie. Ked nevieš zistiť, ktorá škôlka to je , povedia ti u zriadovatela, u nas je to na magistrate, ale aj v našej škôlke
V našej škôlke sa zisťuje záujem o chodenie do škôlky a na základe toho buď pospájajú triedy alebo (asi) zavrú. Syn zatiaľ cez prázdniny nechodil, teraz chodí do školy, bude mať prázdniny, tým pádom aj dcéru nechám doma.
Ak mas predskolaka, tak pocas skolskych prazdnin nema povinnu skolku
@anonym_autor u nas nemavaju prazdniny v skolke (jarne/jesenne)
U nás len cez vianoce a potom 3 týždne v lete.
Škôlky prázdniny nemajú, môže zavrieť zriaďovateľ.
@anonym_autor je to vsade asi individuálne - starsia dcera zacala chodit so skolky v 2021 a kazdy rok to maju inak. Zavisi od rozhodnutia zriadovatela a samozrejme aj zaujmu rodicov.
U nás sa robí prieskum, či majú rodičia záujem a zapisujeme sa či deti budú/nebudú chodiť. Robia sa tak všetky prázdniny okrem vianočných.

@anonym_autor nie. Môže však skolku zatvoriť zriaďovateľ.