Majú deti ísť do škôlky počas sviatku?
Ahojte som trošku mimo týka sa to zajtrajšieho sviatku... To idú deti do škôlky alebo nie keď je sviatok
Dievčatá, smejete sa. Ale mňa sa v piatok jedna mamička pýtala, či sme otvorení a či nebude aspoň zberná trieda 🤷🏻♀️
@anonym_459ec7 a co je na tom? Nie každý má to šťastie byt zajtra doma a ľudia pracujú. A musia poriesit kde dajú deti...
@anonym_459ec7 a co je na tom? Nie každý má to šťastie byt zajtra doma a ľudia pracujú. A musia poriesit kde dajú deti...
@anonym_b1f7de táto konkrétna mamička je doma s mladším dieťatkom. Škôlky boli cez sviatky vždy zatvorené.
@domka222 Samozrejme, v konečnom dôsledku sa to dá zistiť.
@anonym_3188b1 jak? Nedá sa to zistiť
@alyson29 Ale dá. Aj takto.
@katusa32 Zajtra je sviatok, obchody, inštitúcie sú zavreté. Ale MŠ je otvorená 🤦🤦🤦
@anonym_3188b1 tak aby si chudatka matky oddychli 😂 do roboty nepojdu vsetko zavrete takze ani shopingpvat by nemohli ale ms otvorene aby tam dieta odlozili a valali zadok na gauci
@anonym_b1f7de táto konkrétna mamička je doma s mladším dieťatkom. Škôlky boli cez sviatky vždy zatvorené.
@anonym_459ec7 uz som zistila ze skolky su zavreté. Mam prvé dieta a je to pre mňa novinka. Ja robím sviatky, víkendy, takze pre mňa dosť sledovať ze aha je sviatok a kam dám dieta...ako sviatky som registrovala akurat tak vianoce a velku noc, nič ine
jasné, zajtra idú, hneď o 6 ráno bežíme, už sú zbalení 🙂 ja potom prídem domov a vyložím si nohy, veď je sviatok 🙂
@ibrunova nechcem ju obhajovať, ALE škôlky bývajú otvorené napríklad aj počas letných prázdnin a veľmi veľa ľudí pracuje aj cez sviatky. Od štátnych zamestnancov ako zdravotnictvo, polícia hasiči až po výrobu a ťažbu (napríklad) podľa mňa sa to opýtala slušne, netreba ju hneď zosmiešňovať. Ja by som napríklad brala keby bolo niečo ako školka čo vy bolo otvorené aj počas sviatkov a víkendov (niečo ako daycare kde by deti mohli rodičia nechať keď pracujú - určite by to vyšlo lacnejšie ako zaplatiť nejakú opatrovateľku na 14hodin)

Vy ste pekne mimo niektoré. Všade sa hovorí o zrušených sviatkov nevieme presne ktoré budú na 100% ani odkedy to platí ci už ten rok alebo až ďalší. Tak trochu chaosu z autorkinej strany je úplne pochopiteľné.... Autorka zajtra sú detičky ešte doma 🙂