Mamičky škôlkarov
Ja neviem či to len ja mam taky pocit 🥴 ale cestou do škôlky revalo len moje dieťa 🤯 bývame pri škôlke, že vidím na vstupnú bránu..a bolo to len moje dieťa ktoré totálne ručalo, niesla som ho na rukách... Včera to zvladol bravúrne, sice doma poplakal ale vonku už išiel pekne...aj do triedy... Pani učiteľka povedala že plakal, ale nič strašné.. a dnes to bolo fakt hrozné.. chcel odísť, rozbehol sa k dverám (von zo šatne, nie triedy)...povedal že ma zabije 🥺🥺🥺🥺.. Samozrejme hneď som ho dala pani učiteľke a ona zamkla... Je mi z toho hrozne, ale snažím sa pred ním byť v pohode, kľudná...pekne vysvetľovať, proste všetky tie veci ktoré sa majú robiť.. bojim sa že u nás to bude trvať dlho, síce je zvyknutý byť aj bezo mňa ale u starkých... Bojim sa že z toho stresu ochorie.. plus všetky deti v okolí čo sledujem na insta, tak škôlku miluju od prvej chvíle a tešia sa🤯🤯🥴
Komentáre som nečítala ale nie všetky deti to zvládnu s úsmevom. Prvý deň je vždy fajn lebo deti nevedia ,nechápu,že je to nastalo. Moja dcéra dala prvý deň dobre no potom prišli revy to myslím také,že ju bolo počuť až von, kričala za mnou mamiiiiii,maminka neopustaj ma,nenechavaj má tuuuu. Pani učiteľka mi ju musela z rúk vytrhnúť. keď som prišla pre ňu plakala,oči opuchnuté. Celý deň som počúvala,že tam nechce. Nejedla tam, nič nepila, začala sa pocikavat, prišli nočné mory. Bolo to pre mňa niečo strašné lebo tam musela. Inej cesty nebolo. Vysvetľovali sme donekonečna. Všetko chce čas. Deň od dňa sa to lepšilo. Prvý mesiac bol masaker a potom ako na hojdačke. Keď už bola v škôlke rada ochorela,bola dva týždne doma a začínali sme znovu od začiatku 🤦 dožila som sa toho,že teraz plače,že nemôže do škôlky 🤭 hlavne musí byť odhodlaný rodič a potom to pôjde
@fiafia ❤️ ďakujem, aj ste ma potešili, tak medzi riadkami 🙈 je to beh na dlhú trať
Nie,nemiluju ju vsetky od prvej chvile..niektore idu od prveho dna s radostou,ale vacsina si to odreve..nasi to iste...syn pilil dva tri mesiace ucitelke usi vetou "zavolaj maminke" alebo "zavolaj tatinkovi" ...dcerka zas tazko niesla,ked ich na zaciatku dna odlucili, lebo on je starsi teda z inej triedy...teraz je z neho prvak..este v dkolke od konca leta nebola,je chira ale uz mi vravela,ze ked on pojde do skoly tak ona bude somnou doma...ooo reku to neeee 😀 ale stale hovori o svojich ucitelkach a kamaratkach takze snad to tie dva roky bez brata vydrzi

Inak @autorka ono sa to zosype koncom týždňa, budúci týždeň do konca mesiaca aj deti ktoré radi idú do škôlky budú v lepšom vyjednávať ako neísť v horšom revat...dva dni je kraaaaatky čas...teraz sa ešte tešia, časom sa aj tie radostné deti zachmuria ...aj u mojej trojročky čakám že bude vyjednávanie, rev hoci je úplne šťastná...teraz...