Máte deti, ktoré sa do škôlky tešia?
Nechcem sa chváliť, skôr keď to poviem idú reakcie nie si asi dosť dobrá mama keď im za tebou nie je smutno. Všade od začiatku hovoria, že plač dieťaťa v škôlke je normálny, je to prirodzené... Zažil ešte niekto takéto nadprirodzené deti?
moja chodí 3 rok a ani raz neplakala, skôr sa stretávam s týn, že mi "zavidia" kamošky že ju vidia vždy vysmiatu rano. Chodieva aj celý júl cez leto a bez problemov
Totalna hlupost. Nikto normalny - ani moderne vychovne profily a osoby (aspon tie co ja poznam, neviem kde stale ludia chodia na tie sibnute) - ti nic taketo nepovie. Je absolutne v poriadku, ked dieta v skolke neplace a nema to nic ale ze NIČ s tým aká si matka alebo ci ta dieta má rado, preboha 🤦🏻♀️ a ano, ani moje dieta nikdy neplakalo, ale nie preto, ze ma nepotrebuje a nechybam mu, ale preto, ze alo do skolky az vtedy, ked sme na to obe boli pripravene.
ani moji neplakali, ale zato poobede vypustali take emocie, ze som mala dost 😃
ani moji neplakali, ale zato poobede vypustali take emocie, ze som mala dost 😃
@anonym_06e15f presne .. prvý rok som myslela, že pojdem psychologovi 😂
Buď šťastná, každá matka by prijala čo najľahší nástup do škôlky 🙂 a tie sibnute reči si nevšímaj ☺️ btw plač nemusí zakaždým znamenať, že dieťaťu chyba mama.. môže byť prejavom stresu, neistoty, zmeny apod..
Dcery neplakali ani raz s dvomi detmi ma to este len caka
Že nadprirodzené 😀 moji dokonca nevedeli vydržať doma cez 3 týždne prázdnin. Po týždni im už bolo dlho doma.
Moje dieta je take 😀a praveze ja sama mam niekedy tieto otazky v hlave, že ci som zla mama ked sa tam tak tesi , ale mne je jedno kto si co mysli ale hlavne že je ona spokojna a som rada ze som nezazila ranny plač a nasilu predavanie dietata ucitelke. Do skolky chodi druhy rok, a zakazdym sa na mna hneva, ked pridem skoro po ňu lebo že sa nestihla pohrat 🙈😃
@nikelca je to v prvom rade povahou dieťaťa, mama ma tri, je všetkým rovnakou mamou, no dve sa tešili, nikdy neplakali, stredne smoklilo asi mesiac. A potom aj tým, ako sa mama k tomu postaví. Ak to cíti tak, že tam dieťa odkladá, má traumu z toho, že ho tam musí dať, vnútorné sa mu pspravedlnuje, že nemôže byť s ním doma, dieťa to vycíti.
Ja som sa tešila, ževraj 😄.Mala som na skrinke kačičku a dokonca som si veci tam sama poukladala ...tatko vravel. Nechápal 😁. Zato mladší bratia, všetko usmrkané,usoplené 🤭.
moj plakaval, ale nikdy by som si nedovolila inej mame povedat to, co pocuvas ty. proste mas len dieta s inou povahou ako ja, mozno odvaznejsie, extrovertnejsie, pripravenejsie 🙂
Môj syn je taký, chodí do škôlky od dvoch rokov a miluje ju 😍 Ráno stojí pri dverách a naháňa ma, aby sme už išli 😁 Neplakal ani raz, aktuálne má 4,5 roka
@nikelca moje deti prvé dva dni plakali, a potom už nechceli ísť domov 🙈 musela som sa ísť prejsť a vrátiť sa pre nich o hodinu 🤪
Prvy bol "neutralny". Ani neplakal ani neskakal od radosti.
Druha-dcera sa tesila.
Treti-syn prv v pohode. Tak dost dlho-mesiace-chodil s placom. Teraz druhy rok v skolke zatial bez placu.
Moja za mnou plakala v škôlke jeden jediný raz. Keď bola chorá tak doma plakala že chce škôlku, ráno v šatni sa somnov občas aspoň letmo rozlúčila
Ani raz mi syn neplakal.
@nikelca za mnou neplace mamku nespomenie
@nikelca nas prvorodeny bol taky. Isiel do skolky s usmevom, zakyval mi a papa. Zabuchli sa dvere a revala som ja. Nastastie som mala este na starosti dalsie dieta. To pre zmenu zo mna musela trhat, vrieskala. Do 2 rokov sa odo mna nevedela odlepit. Toto nic nehovori o tom, aka si mama.
Tak ja som asi úžasná mama 👀
Tak moje neplakali ani jedno, vždy sa tešili do škôlky. Dokonca teraz keď sú v škole tak my syn vraví že chce naspäť do škôlky, že tam bolo super🙂))

@nikelca ano ja. Môj v škôlke ani raz neplakal, tešil sa za inými deťmi