Máte dieťa v škôlke Naša škôlka na Drotárskej v Bratislave?

chrumka84
25. jún 2015

Ahojte, máte tam niekto dieťa? Zaujíma ma prístup učiteliek, či sú priateľské voči deťom alebo skôr prísne a či spĺňajú to, čo sľubujú 🙂. A hlavne, či sú tam Vaše deti spokojné. Ďakujem.

chrumka84
autor
28. jún 2015

Nikto nič?

chrumka84
autor
17. aug 2015

Najde sa niekto s dietatom na Drotarskej? Piste IP

chrumka84
autor
18. aug 2015

...

kubobubo
18. aug 2015

Mam dieta v inej skolke na okoli. Ten popis aktivit je taky vseobecny, treba sa ist pozriet osobne a rozhodnut.
Skor ma zarazila nizka suma za stravu.

chrumka84
autor
18. aug 2015

@kubobubo dakujem. No my uz tam chodime, len som sa chcela porozpravat s niekym, kto tam tiez chodi. Zatial som nemala stastie stretnut rodica.

kubobubo
18. aug 2015

naozaj? u nas sa raz mesacne robia rodicovske ranajky, aby sa aj rodicia deti poznali. 🙂

chrumka84
autor
18. aug 2015

@kubobubo a kam chodite? Tuto sa nerobia stretnutia pokial viem.

barbarella
13. júl 2017

@chrumka84 ahoj, uvažujem nad touto škôlkou, mohla by si mi prosím napísať, ako si spokojná? Ďakujem veľmi pekne, veľmi by mi to pomohlo pri rozhodovaní.

chrumka84
autor
13. júl 2017

@barbarella Ahoj. Chodili sme tam jeden cely rok, ale posledny rok bola dcerka uz v statnej.
Neviem co cakas od skolky no. Vtedy tam boli velmi mile ucitelky, jedna sla na matersku a dalsia tusim tiez uz odisla. Takze ti neviem povedat, aky je tam teraz kolektiv. Nie su montessori, aj ked to o sebe vyhlasuju na web stranke, riaditelka by ti to aj povedala na osobnost stretnuti. Co sa txka tvorivych aktivit, tak tvorili, ale podla mna by sa dalo aj viac. To ale zase zavisi od pedagogov, v statnej skolke to bolo podobne. Na vylety nechodili casto, boli asi dva krat mimo skolky. Mali jednu besiedku ku koncu roka. Mali anglictinu a tanecnu.
Do horskeho parku nechodievali.
Mali plavecky kurz.
Strava bola "statna", kedze to je v budove statnej skolky. Ked mala statna skolka zatvorene, tak mali jedlo objednane odniekal inakadial, obcas mali aj pizzu.
Bol tam poriadok a asi aj cisto. Umyvali si zuby po jedle (co v statnej nie).
Takze nic specialne necakaj, ale pristupk detom bol fajn. Az na jednu (ktorej chybala empatia) boli tie ucitelky super, zobrali mi malu na ruky, ked plakala a kyvali mi z okna. Posadili si ju na kolena a citali knizku. Ale nejake specialne aktivity alebo pristup k vzdelavaniu necakaj. Asponmne to tak prislo, zeby sa v tomto smere dalo robit ovela viac.