Máte skúsenosti s vysoko citlivým dieťaťom?
Ahojte, máte niekto Senzitivne dieťa? Ktorému vadia silné zvuky a tak? Mam podozrenie u 4 ročnej dcérky, ako sa to este inak prejavuje a kde s tým môžem.ist ?
kamoska ma taketo dieta - skutocne musis prehodnotit kazdu vetu, cin co spravis...obdivujem ju, neviem ako by som to dala...to jej dieta (uz ma inac 9) je ako maly Monk a take pochody mu idu v hlave ze ja nechapem (inac je velmi inteligentny, podla mna mlady genius)
Ja som aj syn v niektorych veciach. Odporucam knihu od elaine aron - vysokocitlive dieta
Ja som aj syn v niektorych veciach. Odporucam knihu od elaine aron - vysokocitlive dieta
@deedol ako ste to zistili? Je nato aj nejaké vyšetrenia?
@deedol ako ste to zistili? Je nato aj nejaké vyšetrenia?
@anonym_autor su na to dotazniky, jeden je aj v tej knihe, ale aj na nete najdes. Zistila som to pozorovanim plus porovnanim so sebou. Mne napr vadia stitky, hluk, krik… syn ma este kombo s nadpriemernym iq, cize obcas tazko povedat, ktoru crtu comu pripisat. Tym ze aj ja som podobna, neberiem to uz teraz ako nevyhodu, ale okolo 3-5r to bolo narocnejsie, mal napr pomerne silne zachvaty zlosti, bol placlivy, zle znasal skolku atd.
Ja mám doma 2take deti a aj ja som . Iné veci, prejavy nema?
@anonym_autor Jedno take dieta mam. Kam by si s nim chcela ist?
https://eduworld.sk/cd/marcela-kozejova-palkech...
Ja mám doma 2take deti a aj ja som . Iné veci, prejavy nema?
@danielahamar no sú to silné zvuky ako motorka,traktor to je asi najväčší problem u nas, tak vtedy si zatyka usi a chce ísť preč, s oblečením až taky problém není akurát jej vadi keď ma niečo špinavé trocha alebo mokre ale nie vždy, je múdra a veľmi vsimava ,ale posledný čas sa vie za všetko rozculit a reve preto, je aj bojazliva viac

Ja, som od narodenia vysoko citlivá. Vadia mi hlasné zvuky, ostré svetlo, veľké davy, akcie, nárazova práca, stresové situácie, návštevy, proste všetko čo má vytrhne z dennej rutiny. Niektoré druhy oblečenia atď