icon

Máte skúsenosti so škôlkou Wonderland v Dúbravke?

quetinka82
3. jún 2010

Ahojte 🙂 neviete mi pls dat nejake referencie na anglicku cast tejto skolky? ( BA - Dubravka) Uvazujeme nad nou, ale na nete som nasla malo hodnoteni, tak by zopar od vas potesilo - hlavne kvalita vyucby a pristup k detom. dakujem 🙂

didka75
4. jún 2011

Ahoj, pred rokom si hladala info o Wonderland, mozno tam mas dietatko. Teraz som ja v podobnej situacii, hladam malej nulty rocnik. Neporadis mi, neziskala si nejake info, pripadne osobnu skusenost vo Wonderlande? Vdaka moc, Dida

didka75
4. jún 2011

Ahoj, pred rokom si hladala info o Wonderland, mozno tam mas dietatko. Teraz som ja v podobnej situacii, hladam malej nulty rocnik. Neporadis mi, neziskala si nejake info, pripadne osobnu skusenost? Vdaka moc, Dida

xixinka777
9. jún 2011

Ahojte baby. Osobnu skusenost s Wonderland nemam, avsak mam aspon info od kamosky, ktora tam mala syna - na 1. pohlad to tam vraj vyzera uzasne, avsak mnohe veci sa po case ukazu v pravom svetle... Kamoska ho po par mesiacoch dala do anglickej skolky Fantasy Kindergarten. Je to tam vraj diametralne odlisne - to, co je na webe, je aj v reale.