icon

Mávajú škôlkari vo Vinbargu prázdniny so školákmi?

2. aug 2024

Konkrétne škôlka pod Vinbargom v BJ? Koľko dní to robí rozdiel? Ďakujem.

luliu
2. aug 2024

Škôlkari nemávajú prázdniny vôbec, len zriaďovateľ zatvorí škôlku buď počas leta alebo aj počas roka z určitých dôvodov. Školáci majú ďaleko viac volna

viestta
2. aug 2024

Nasa skolka bola v budova ZS a mali spolocnu jedalen, takze prazdniny boli vzdy ked boli aj v skole

autor
2. aug 2024

@viestta myslíš tú pod Vinbargom?

viestta
2. aug 2024

Nie, neviem ako to maju tam, ja som ti odpovedala k nazvu temy

autor
2. aug 2024

@viestta oproti iným škôlkam o koľko viac dní voľna vám to cca vychádzalo prosím ťa?

viestta
2. aug 2024

Ja neviem, my sme mali len tu jednu a tu som riesila.

autor
2. aug 2024

@viestta ok, ďakujem. Baby s od ktorej vám zobrali deti?

viestta
2. aug 2024

Stacilo pouzit Googel
Materská škola je v prevádzke v dňoch školského vyučovania od 7.00 hod do
16.30 hod.
Riaditeľka MŠ určuje čas prevádzky po schválení zriaďovateľom.
b.
Počas mesiacov júl a august je prevádzka MŠ prerušená najmenej na 3 týždne z dôvodov potreby dôkladného čistenia MŠ, dezinfekcie prostredia a hračiek, ako aj čerpania dovolenky pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov.
c.
Prerušenie alebo obmedzenie prevádzky materskej školy počas mesiacov júl a august oznamuje riaditeľka školy najmenej dva mesiace pred začiatkom prerušenia
https://www.dropbox.com/scl/fo/wg8rnmeohtw8daho...

kris_tin257
2. aug 2024

@viestta rovnako aj u nás, škôlka je v ZŠ čiže všetky školské prázdniny platia aj synovi, škôlka je vtedy zatvorená, aj počas chripkovych v škole a riaditelskeho voľna... Máme pocit že škôlka je viac zatvorená ako otvorená 🤷

autor
2. aug 2024

@viestta ďakujem ti pekne, hľadala som a nemám čas sa k tomu prekopávať teraz. Navyše často platí, že oficiálny čas otvorenia je iný ako neoficiálny. Že býva zberný čas pre pracujúcich rodičov.