Mávajú škôlkari vo Vinbargu prázdniny so školákmi?
Konkrétne škôlka pod Vinbargom v BJ? Koľko dní to robí rozdiel? Ďakujem.
Nasa skolka bola v budova ZS a mali spolocnu jedalen, takze prazdniny boli vzdy ked boli aj v skole
@viestta myslíš tú pod Vinbargom?
Nie, neviem ako to maju tam, ja som ti odpovedala k nazvu temy
@viestta oproti iným škôlkam o koľko viac dní voľna vám to cca vychádzalo prosím ťa?
Ja neviem, my sme mali len tu jednu a tu som riesila.
@viestta ok, ďakujem. Baby s od ktorej vám zobrali deti?
Stacilo pouzit Googel
Materská škola je v prevádzke v dňoch školského vyučovania od 7.00 hod do
16.30 hod.
Riaditeľka MŠ určuje čas prevádzky po schválení zriaďovateľom.
b.
Počas mesiacov júl a august je prevádzka MŠ prerušená najmenej na 3 týždne z dôvodov potreby dôkladného čistenia MŠ, dezinfekcie prostredia a hračiek, ako aj čerpania dovolenky pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov.
c.
Prerušenie alebo obmedzenie prevádzky materskej školy počas mesiacov júl a august oznamuje riaditeľka školy najmenej dva mesiace pred začiatkom prerušenia
https://www.dropbox.com/scl/fo/wg8rnmeohtw8daho...
@viestta rovnako aj u nás, škôlka je v ZŠ čiže všetky školské prázdniny platia aj synovi, škôlka je vtedy zatvorená, aj počas chripkovych v škole a riaditelskeho voľna... Máme pocit že škôlka je viac zatvorená ako otvorená 🤷
@viestta ďakujem ti pekne, hľadala som a nemám čas sa k tomu prekopávať teraz. Navyše často platí, že oficiálny čas otvorenia je iný ako neoficiálny. Že býva zberný čas pre pracujúcich rodičov.

Škôlkari nemávajú prázdniny vôbec, len zriaďovateľ zatvorí škôlku buď počas leta alebo aj počas roka z určitých dôvodov. Školáci majú ďaleko viac volna