Moje dievčatko je hysterická zloba, no v škôlke je dobrá, ako na ňu?
Ahoj maminy poraďte aj vaše dievčatká sa doma správajú hystericky ked nieco nedostanu co chcu moja od kedy chodí do predškolskéj doma je zla nerobi to čo ma keď ju poprosim aby po sebe urobila poriadok povie neurobí ked pyta sladké poviem jej nie uz si malanzasne hysterit naduvat sa a odporovat ze ked nedostane neurobí po sebe nic takáto ona vôbec nebola a učiteľka povedala ze v škôlke sa správa dobre ze snou problémi nie sú tak ja to potom nechapem poraďte ako nanu 🙏🙏🙏
@siska53 presne tak, len skúša...ked si svoje hračky neuprace, vezmi kôš, a pred ňou ich tam nahadz, veď ked ich už netreba, ty sa s nimi hrať nebudeš.samozrejme ich potom vyhodiť ozaj do smetí vyhodiť nemusíš, ale vyberieš, aby to nevidela, a garantujem ti, že len povieš, či máš ty upratať, že ju pohne..a ohľadom toho, že sa zduje, rovno jej povedz, že nech sa hodí o zem, ty si to divadlo rada z prvej rady pozrieš 😁
Ona pred tým takáto nebola kym do škôlky nechodila nechápem to tam je dobrá z nikým sa nebije neplace ani nic podobne ako náhle pride domov a nedovolim jej nieco pre nieco ona si robí svoje ...
Nedávno sme sa dohodli z priateľom ze pojde prenu do škôlky on lebo ja som ledva stiahla ked prenu prišiel ona sa rozplakala ze ona chce aby som došla ja podotikam priateľa pozná doat dobre sme spolu rok len spolu nebývame ked som sa jej spýtala co to malo znamenať ze nechcela ísť snim domov jej odpoveď plač hystericke správanie kopla priateľa ze chcela mna ale vedela rano ze pride on som jej to povedala ona nato dobre ... zato ze sa takto správa jej zakazuje slatkosti !!!a aj rozprávky co ona bez nich nevydrží myslite ze to zavlažovanie robím dobre?
Oprava *Ze to zakazovanie robím dobre?
@noemikatka tak ona tak moze reagovat na skolku.. aj nasa odkedy zacala.chodit do skolky, zacala byt uplne ze vzdorovita.. ale prosto nemoze si vynucovať, kto po nu pride. Aj nasa vymyslala, ked po nu prisiel otec. No nie. Odvedie a dovedie ju domov ten, kto moze, o tom sa nedebatuje.
Po mojich skusenostiach s tromi detmi si myslim, ze toto je reakcia na skolku. Nikto jej tam nic zle nerobi, ma sa tam dobre, no napriek tomu, nie je tam sama sebou, nesprava sa tam uplne prirodzene, co je normalne. A ked je s tebou, najblizsou osobou, vypusti vsetky negativne emocie nahromadene pocas dna. Maj pre nu pochopenie - to neznamena, ze si mas nechat skakat po hlave. Ale zachovat sa typu “Chapem, ze ta to hneva, no bohuzial to nejde. A objat ju, ak chce.”.
A teda chybas jej, to je ta prvotna pricina jej spravania...
@zuzudrnda ma 5r
Ja chápem že ona chce to čo chce ale musí pochopit ze ked ja od nej nieco chcem tak nech urobí tak aj ona inak nebude mať ani ona to čo chce
Ale to ze sa rozplakala v škôlke aby ju on nebral domov ma zarazilo úplne co si preboha učiteľka mohla myslieť že jej ubližuje preto snim nechce ísť doma som jej vysvetlila ze ja prenu nestiham prísť tak pride on a ona stále svoje ze nie ty prídeš učiteľka povedala ze na silu mu ju nemôže dať ked ona nechce ist tak potom nech si tam čaká snou led pridem ja
Občas som v koncoch aj keď jej clovek vysvetli na druhý deň urobí to isté 🙆🏽♀️
Neviem ako uz nanu odmeny ako napríklad urob poriadok a dostaneš keksík ktorý si si pytala zabera ale nie vzdy ..tresty ked budes zla a odvravat nebudeš kukat rozpravky a ziadne slatkosti ked sa tak stane zakažem jej nedám jej nic sladké ona ma ignoruje a rovno si to ide sama zobrať vezmem jej to zruky jej reakcia urobím bordel alebo neupracem bordel
mam uz druhe dieta v tomto veku (myslim predskolskom) a mozem povedat, ze obaja v tomto veku zacali reagovat takto - nadurdia sa, revu za blbosti, viac sa hadaju medzi sebou, ako dalsie obdobie vzdoru 😅😅 v skolke a skole su obaja chvaleni, su dobre voci cudzim a ja som hromozvod.. neviem presne kedy to obdobie konci, lebo najstarsi syn bude mat vo februári uz 8 a stale pride obcas cas ked reaguje takto..
treba to vydrzat AVSAK nepovolit vo svojich pravidlach.. chce to veru pevne nervy a mne niekedy prasknu prave pre tieto vypady, co ma mrzi, ale nie som supermama..
@jana_eyre_2 tiež som ten tým ze vybuchnem po pár dňoch keď to namna skúša 🤷🏽♀️🙈😔

@noemikatka ale ano, oni sa celkovo radi oduvaju ked sa im.nevyhovie.. tak nech je zduta a jaci.. ked nie, tak nie.