MŠ a ZŠ Kalinčiaková BA - skúsenosti?
Ahojte, prosim Vas,
ake skusenosti mate s touto skolkou a aj so zakladnou skolou?
Ďakujem
@misiacik2016 k sancovej tak strucne. Ta skolka je pekne zrekonstruovana, pekne ihrisko, triedy, su vonku.doobedu, poobede. Jedlo je podla mna obstojne, klasika; nic .speci zdrave. Maju 4 triedy, vseobecne ucitelky su fajn, niektore velmi mile, ine menej... ale tak zaokruhlene, deti su spokojne s nimi. Moja dcera nemusela riaditelku a s nou ucitelku ( ucia v zabkach, 3 tr).a zial riaditelka je kamen urazu celej skolky. Ako nie je zla povahovo. Ale ona sa zasekla. Velmi malo ta skolka napreduje. V prefskolskej priska nova ucitelka Olga s takym nadsenim a napadmi a hned ju riaditelka sprdla, vsetko znegovala...:( A teda tym padom uvitelky malo robia s detmi podpa mna;(... Riaditelka s nimi len carbala ceruzkou.... co tato nova konevne s nimi aj ine techniky. No a aj teraz ani nezakopne o tie deti riaditelka. Takze v tomto vidim obrovsku slabotu. Dalej aj komunikacia.... cez deti, ziadne spatne vazby.... Maju jedno vustupenie za rok!!! A to pred Vianocami, inak ziadne otvorene hodiny, obzvlast v triede tej riaditelky, tak este aj zazerala ked som sa spytala; co vobec robia v skolke. Ako zase robua s nimi, ale mohli.by viac a zaunimavejsie!!! Maju inak korculovanie, plavanie, kruzky poobede, divadielka a taketo, to mavaju.... Avsak deti chodi radi do skolky, nemaju traumy, naopak pekne spomienky... takze keby odisla riaditelka, bpla by to TOP skolka.
@egiginka Oki dakujem za info
@misiacik2016 nie je zac..Ja tam nebudem podavat prihlasku, hlavne pre dialku a aj praktickist skrz skolu starsej.. ale aj Kalinciakova sa mi z pocutia viac podava
@shandy137 ZS s MS Kalinciakova ma tusim najlepsie sportove ihrisko zo vsetkych skol v BA, ktore vyuzivaju aj skolkari... okrem toho je tam detske ihrisko s altankom, deti travia vela casu vonku.. okrem toho chodia na prechadzky, do blizkeho parku Jama a pod... kruzky boli v minulosti (pred koronou) anglictina, tanecny kruzok, futbal, nejake kruzky tvorivosti - tusim keramika, tych kruzkov bolo na vyber pomerne dost.... deti chodili v minulosti (pred koronou) na korculovanie, plavaniea na lyziarsky vycvik (predskolaci)
@sindysaiga pozdravujem, mate akusenost s p.ucitelkou Lenkou Perhacovou? Dcérka k nej ide do triedy prave 😊
@usacek79 ano, Lenka je velmi mila, deti ju maju radi 🙂
Chodíte na Kalinčiakovu školu?
Ak Ano ako často sa menia triedny učitelia?
@tinkasl6 je to individuálne.
Syn je tretiak a jeho trieda zmenila učiteľku po dvoch rokoch plus má na každý predmet inú učiteľku. Niektorí tretiaci majú rovnakú triednu od prvého ročníka, ktorá ich učí skoro všetko.
Viem, že aj jedna druhácka trieda zmenila triednu po prvom roku - vraj rozhodnutie učiteľky.
Ešte by som potrebovala vediet aka je pani učiteľka Fenclová?
Ahojte, vy co ste sa pytali info ohladom skolky, dali ste tam deticky? Ste spokojne? 🤗

@sindysaiga odborarska sa pozdala aj mne, tam by som dala dceru keby ju nezobrali na tie skoly pre nadane deti.