MŠ v Senci. Do ktorej škôlky zapísať dieťa?
ahojte baby kedze nas caka tento rok zapis do skolky poradte do ktorej skolky v senci ho zapisat. s ktorou mate dobre skusenosti. ci uz státne alebo sukromne.
Ako je to na kosickej, to netusim. V martine sa da dohodnut. Ale kedze ela to tam uz pozna od mareka a vsetci uz poznaju ju (a hlavne ja uz budem v praci), tak sa bude musiet zadaptovat hned v prvy den 😉.
@blesura : Poslala som ti IP. Takze vyzera,ze nase deturence nastupuju do rovnakej skolky 🙂 Mozme si potom porovnavat skusenosti a pocity..
Tiez myslim,ze ten adaptacny treba dohodnut s ucitelkou. My sme to v predchadzajucej skolke neriesili,Sofi mi nastupovala ako 5 rocna prvy krat do skolky a nemala ziadny problem. Takze v tomto ti ja neporadim.
Ahojte baby,nedavala som si prihlasku v marci lebo som si myslela ze nemam ziadnu sancu ale asi som urobila hlupost a mala som to skusit. myslite si ze sa da este v senci popytat v skolkach ci by mi dceru zobrali, som na materskej
@horajda : Tiez mysim,ze sanca je mala, ale ked neskusis, nemozes uspiet 😉 Ja som sa napr. spamatala "az" v aprili, vacsinou ma v skolkach hned zrusili,len na Kosickej mi dali nadej,ze ked je Sofi predskolacka, "mohli" by mi ju zobrat (a teda asi len vdaka tomu aj zobrali).
Alebo potom do sukromnej 😖 Je to sice nakladne,ale tam by najskor mohli najst nieco volne, resp. sa tam aj v priebehu sk. roka deti pomenia (mala som Sofi minuly rok v Sv. Martine a postrehla som cas od casu zmenu), ze gretkab ? 🙂
Tak drzim palce 🙂
@lula26 Pri neskorom podani prihlasky je to ine, to je jasne, ale Kosicka (pokial viem) ma nejake rezervne miesta pre predskolakov (aspon vlani isto mali) - mozno pre pripad, ze sa nejake dieta pristahuje v priebehu roka.
A ak bubina76 podavala prihlasku v aprili, tak este neboli poslane rozhodnutia, takze ziadne mladsie dieta vylucit nebolo treba, skratka ho neprijali.
Ahojte,
mne mladsi nastupuje do Kosickej.
Minuly rok sme sa prestahovali do Senca a predskolaka som nahlasovala na konci augusta, museli ho zobrat...aj zobrali🙂
@marfigirl : Jeej, aj my sme na Kosickej, ako si drobec zvyka? My sme v pohode,Sofi je uz velka predskolacka,chodi k Mravcekom 😉 Len mladsia to akosi zle znasa,velmi jej Sofi chyba,rano sa aj ona v satni vyzuje a musim ju chvilu presviedcat,ze ona v skolke este nemoze zostat... no tie slzy potom 🙂
@gretkab : Ako tvoja Elinka zvlada,v pohode v Martine? Maju nejaku nahradu miesto p. ucitelky Danky?
Ahoj maminy, planujeme sa stahovat do senca, chcem sa spytat na nejake referencie skolok v Senci. A aka je ich prevadzkova doba?
Môj starší synček chodí na Kollárovú v Senci, prevádzka je od 6,30-16,45. So školkou som spokojná, malý sa tam cíti v pohode, škôlku zrenovovali a nadstavili...
Maminy chcem sa opytat synma 20 mesiacov, kedy mam dat prihlasku do skolky? Tento rok a vezmu mi ho az v aprili ked bude mat 3roky? A podla coho vybrat skolku?dakujem
@sisulita momentalne je v Senci taka situacia ze maminky su radi ked dieta zoberu do akejkolvek skolky a vyberaju ju podla toho kde asi budu mat najvacsie sance.
Na statne skolky sa podavaju prihlasky vzdy vo februari na dalsi skolsky rok od septembra. Ak chces maleho prihlasit do skolky mozes vyskusat podat prihlasku ale myslim ze teraz este nemas sancu. Moja je narodena v januari a ja som prihlasku pred tretim rokom ani nepodavala. Podala som ju az ked mala 3 a pri nastupe od septembra mala mat 3 roky a 7 mesiacov a aj tak mi ju nechceli zobrat. Nakoniec mi ju zobrali az na odvolanie.
Kocky,neviete ako to vyzera s vyjadrenim zo skolok o prijati/neprijati deticiek? Uz niekto posielal, resp. zvyknu to skolky aj niekde vyvesit? Ci musim len cakat na postu...

@gretkab Dakujeme 🙂 ...a ako je to prosim Ta s tym adaptacnym obdobim? Da sa chodit zvykat si este pred nastupom nejaky ten tyzden, alebo az ododna nastupu, teda od dna prijatia? Asi sa treba dohodnut konkretne s riaditelkou co? ako ste to prezivali vy? 🙂)
Joj, trochu sa uz zacinam obavat, ale ked to sa vobec neda vediet, ako to bude to dieta zvladat..kazde je ine. Tak sa potom pridem pochvalit/postazovat, ako nam to ide 🙂
Majte sa pekne vsetky, co citate...