icon

Najedovaná matka - choré deti v škôlke

10. nov 2022

Ahojte, potrebujem sa vypísať lebo dnes som bola svedkom úžasnej situácie... Skoro ma je***! Prídem si po dieťa do škôlky, a v šatni stará mama s vnucikom a učiteľka... Rozhovor.. stará mama hovorí že no chlapček ráno grcal hlieny ale myslela som si že sa mu uľaví... Ja len tlak...a učiteľka na to, že no celý deň nepapal, veľmi mu tečú sopliky aj kašle, ani sa mu spinkať nedalo, bolo by dobre ho nechať doma.. a starka tak dobre, tak teda ostane doma.. mala som dosť.. je toto normálne? Normálne som zamrzla..Hlavne že na začiatku roka omáčky ako bude ranny filter, že dieťa nevezmú pri naznaku choroby...alebo ked sa im niečo nebude zdať tak volajú domov.. uhm 🤬🤬🤬 a samozrejme môj syn vydržal v škôlke až 6dni a už išiel soplavy zo škôlky 🤯 ... Milujem vás, mamičky, ktoré nechávate choré deti doma 💗 ste super!

Strana
z7
martulienka58
10. nov 2022

Co ti poviem, ja som nechala svoje zdrave deti doma, lebo v skolke crevna viroza a kludne davaju hnackujuce, vracajuce deti. Dospeli sme to 🤷‍♀️

majinka81
10. nov 2022

Uplne ťa chápem.
Keď som bola ja po dieťa situácia v šatni-ocko pani učitelka povedala,že som chorá a kašlem a mám zostať doma.
Na druhý deň tipni si kto bol prvý v školke?😆

mondolina
10. nov 2022

to je škôlka, nikto ti negarantuje, že tam pôjdu 100% zdravé deti.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
petulda333
10. nov 2022

@mandzula a ked rodic zdrhne a nedvihne mobil,tak kam ho posle? Zazila som to asi 20x v skolke

petulda333
10. nov 2022

A teda v satni si sa ozvala? Ci si bola ticho?

mandzula
Autor odpoveď zmazal
autor
10. nov 2022

@petulda333 takže este ja budem zla? Milujem aj MK 🙏 yes! Pisala som do spoločnej skupiny svoj názor, nebudem sa predsa hádať so starou mamou 🤷🏽‍♀️

sara0705
10. nov 2022

No pekne funguje to asi všade rovnako. My hlavná vec mesiac už doma aby sme sa dali nejako dohromady a som zvedavá koľko dni vydržíme v škôlke... Poznám to tiež v šatni deti kašlú a soplia a nič sa nedeje...

petulda333
10. nov 2022

@mandzula ja som jednej tiez povedala svoje,ale robila to aj tak. Na dieta v satni zhukla nech nekasle,odisla a dieta slo do triedy. Chore samozrejme a mobil nedvihla. Ucitelky dohovarali a nic

petulda333
10. nov 2022

A kto pise,ze zla? Ja sa pytam ci si sa ozvala. A hadat si sa nemusela,stacilo hovorit. Ale to je klasika,ze na mieste ticho a tu velke reci

kikushaa
10. nov 2022

Tak ako ja sa snazim ked mi ucitelka povie ze moje dieta kasle a ma ostat doma, tak aj ostane (i ked naposledy akurat nali akciu a bolo mi luto, a o to viac ma to skrelo ked na druhy den den akcie zakaslala dokopy asi 4x) ale na otazku ze ked ju drhlo cely ze preco teda nevolali, tak ze uz to nemalo zmysel🤣🙈🤷‍♀️ Pritom ja by som fakt nemala problem po nu prist aj pocas dna, respektive vyslat muza co robi z domu 😁

mandzula
Autor odpoveď zmazal
autor
10. nov 2022

@petulda333 nebudem sa hadat so starou mamou... Nebola tam jeho mama 🙈 hádam za decko zodpoveda rodič, či nie? A ďalšia vec, učiteľka mala volať domov.. nie nechať cely den chore decko v škôlke ked ho nadrapovalo zo soplov.. ale nejdem sa hádať, uz som.si zvykla že tu proste bude rýpať niekto furt

amelia89
10. nov 2022

Napriek tomu ze som podla mna dost tolerantny clovek, skolka a chore deti su pre mna skuska ohnom. Ja viem,nie vzdy sa da a nemozeme riesit kazdy sopel,ok.Ale drhnuce dieta v satni alebo tato popisovana situacia je pre mna uplne ze preco? precooooooooo😃

@petulda333 Ako moze rodic nedvihnut mobil? Ved co ak volaju ze sa nieco stalo? Ja neviem ale ja ked vidim skolkove cislo idem si nohy dolamat aby som stihla zdvihnut a zovrety mam zaludok ci sa nieco nestalo

petulda333
10. nov 2022

@mandzula ani to nepomohlo. A nebola jedina co to robila. Nastastie syn uz je v skole,v dcerinej skolke toto zatial nebolo

petulda333
10. nov 2022

@amelia89 no,to by si sa ich musela spytat,ale asi vedeli,ze co ucitelky chcu. Poobede prisla babka a bolo vystarane 🙈

autor
10. nov 2022

@amelia89 tiež nechapem,.hlavne ked mama ma doma mladšie dieťa s ktorým je doma 🤯🤬 vrchol
Samozrejme na rodičku sa ozvem ..a verím že bude čo najskôr...!

petulda333
10. nov 2022

Ale preco by si sa s nou mala hadat? Mala si jej to normalne povedat a nech to odkaze rodicom,bodka. To nie je rypanie

amelia89
10. nov 2022

@petulda333 tak to je mega hanba 🥲

mandzula
Autor odpoveď zmazal
petulda333
10. nov 2022

@amelia89 ako prvykrat som aj ja ostala v soku. Vosla som so synom do satne,dieta kaslalo hrozne a matka skrikla nech je ticho. Ja som onemela uplne. Povedala som aj ucitelke co sa stalo,lebo mamicka hned odisla. Mala mala aj teplotu,nastastie vtedy sa dovolala muzovi a po dieta prisli. No potom uz nie. Ako hrozne to je. Ja tiez chapem,ze neda sa byt vzdy doma ale to dieta trpi zbytocne

petulda333
10. nov 2022

@mandzula nasa,ta jedna kt to robila casto,posielala babkj na rodicko,asi raz bola ona 😀

bluka2
10. nov 2022

Nekonečná téma toto. Tu kde som všetci nosia deti do škôlky so soplom a takým menším kašľom a nikomu to nevadí, učiteľky utru. Deti si na to celkom rýchlo zvyknú a môj po úvodnom sopli na začiatku už nič nemal... Podľa mňa lepší systém, nez byť stále doma a potom to isté dokola a donekonečna. Nevymeskal teda zatiaľ ani deň "kvôli soplu"

mamamasama
10. nov 2022

Dnes moja švagriná. "Malý mal teplotu, aj kašľal, ale tak už je štvrtok. Cez víkend ho preliečim" 👌👌👌A hajde s ním do škôlky. A ďalšia jej obľúbená hláška " aj pediatrička vravela, že so sopľom ho mám v pohode dávať do škôlky.To nie je choroba"

petulda333
10. nov 2022

@mamamasama tak moji soplia nonstop,priesvitny sopel. Zo sucheho vzduchu,zo zimy,z alergie. Takze to zas netreba vsetko davat dokopy. Takisto kasel,dr vravi,ze niekedy po chorobe moze kasel trvat aj 6t este ale uz nenakazis. To tiez predsa nebude doma,sak by v skolke nebol vobec. Treba rozlisit kedy moze ist a kedy fakt uz nie

mamamasama
10. nov 2022

@petulda333 no len z toho jeho sopľa sa ja už neviem dostať mesiac. 👌😁 A to som dospelá. Chudák deti. A kombo kašeľ, teplota? Moje by teda do škôlky nešli.

zobaka
10. nov 2022

nezavidim, ja som mala doma 3 roky absolutne zdrave dieta a nastupom do skolky dokonca hospitalizacie, stale chore deti vlacili matky, takze len vydrzat

petulda333
10. nov 2022

@mamamasama sak ano,pisem,ze treba rozlisit. A jasne,ze s teplotou vobec nie

autor
10. nov 2022

@bluka2 ale grcat sople asi neni len maly soplik ci

Strana
z7