icon

Najlepšia materská škôlka v Košiciach

minie25
18. feb 2012

Ahojte maminy, prosím poradíte mi škôlku v Košiciach s ktorou ste spokojné? Ďakujem

bedrici
7. máj 2016

Ja davam maleho do Myslavy Slonik...iba na 3 hod.doobedu ako hod.starostlivost...som spokojna..aj maly..prvy krat plakal tak po hodinke mi zavolali ze si ho mam prist zobrat aby sa neurevkal..to sa mi velmi pacilo..p. Uc. sa na to pozrela ludsky Nie ekonomicky...prostredie je mile ako na dedinke..skoro vzdy tam svieti slnko 😎
Absolvovala som uz aj zapis do st. skolky..no uz medzi dvermi mi bolo povedane ze maju veeela deti...p.riaditelka si povzdychla par krat pri preberani ziadosti...toto ma tak odradilo..odisla som ze znechutena..
No na druhej strane moja kamoska plati v Uk za 1 den to co tu stoji mesiac..no pri zapise urcite nikto neprevracia oci a nespuli ustami...ja som sa totiz len nedavno dozvedela kolko stoji statna skolka a ostala som prekvapena...na tuto dobu je to dost malo..stat setri na takychto dolezitych miestach..kde vyrasta bud.generacia...potom sa tam vari za co najmenej a setrit musia uplne na vsetkom...sukromne skolky idu aspon s dobou...

ja851976
7. máj 2016

@bedrici tak super, Slonik ma ludsky pristup. My sme za 4 dni pocas adaptacneho tyzdna - spolu 9 hodin, zaplatili celomesacny popatok a zapisne k tomu, ktore sa neodpocitalo. V tejto nasej sukromnej skolke je prvorada ekonomika, nie deti a ludskost. Uz sme ju chvalabohu zmenili. Pisala som o tom pred 3 mesiacmi 🙂

anjelik006
23. máj 2016

Ahojte....tak mojej známej malý začal chodiť teraz do http://dclipka.sk/ a adaptačný mal zadarmo...je veľmi spokojná......dokonca jej počas adaptačného poslali aj foto aby vedela ako je natom....takže treba vyskúšať 🙂 🙂 🙂

ja851976
23. máj 2016

@anjelik006 🙂 dalsia skolka, kde su deticky prvorade. Prajem vsetko dobre.

mraveniskojaymo
7. jún 2016

Milí rodičia, nevybrali ste si ešte jasličky a škôlku pre Vaše detičky? My sa už teraz tešíme na nový školský rok a ešte pre Vás máme voľné miesta 🙂
Cenník pre deti do 3rokov v mesačnom poplatku 230€, pre deti nad 3roky v mesačnom poplatku 200€. Ceny sú vrátane stravy, pitného režimu PLUS pre detičky vstup do najväčšieho zábavného ihriska JAYMO ,,ZADARMO,,.
Žiadne iné poplatky Vás u nás nečakajú. www.mravenisko.eu

bližšie info 0915444219 alebo info@mravenisko.eu

vcielkadomaca
25. júl 2016

@anjelik006 samozrejme , ja už som to písala vo svojom príspevku, že systém Montessori je systém používaný najprv na retardovaných detoch, tak tá pani Montessori začínala. Ale samozrejme ak používate na normálne deti, výchovu určenú pre retardované deti, tak tie normálne budu zaostávať, to je logické.

maria_g
26. júl 2016

MS Manesova, chodime tam uz 3 roky. Montessori vzdelavaci system. Ale sukromna, co moze byt pre niekoho prekazka.

maria_g
26. júl 2016

@vcielkadomaca 🙂. Mam doma dvoch odchovancov Montessori, a maloktore dieta ma taku emocionalnu inteligenciu, ako nasa mala. Tento vzdelavaci system velmi respektuje dieta ako osobnost - jeho vlastne tempo pri uceni a velmi buduju sebadoveru deti.

jonki
26. júl 2016

@vcielkadomaca v com budu zaostavat ak sa zvoli veku primerany pristup? Mas s tym osobnu skusenost?

maria_g
27. júl 2016

ja povazujem pri vzdelavani za najtazsie a najvzacnejsie vnutornu motivaciu. ak deti nechame ucit sa ich vlastnym tempom a budeme ich podporovat v tom, co sa im dari, chut ucit sa im vydrzi na cely zivot. a to je mna dolezitejsie ako vsetky znamky a diplomy.

maria_g
27. júl 2016

nasa mala bola na sutazi v prednese a stretli sme tam nasho ihriskoveho kamarata, ktory chodi do inej skolky. nasa si to uzivala, nevyhrali sme, ale boo vidno, ze je na seba hrda. ten nas maly kamarat tam bo ako za trest, rozprava ticho, cely cas hladel do podlahy a bolo vidno, ze to chce mat cele za sebou - naozaj v ich skolke nebolo ine dieta vhodnejsie na prednes, ktore by si to uzilo? tento chlapcek je urcite sikovny v inych veciach a urcite mu tento zazitok priniesol averziu voci verejnemu vystupovaniu. z deti treba vychovavat vitazov.

maria_g
27. júl 2016

co sa tyka nasej skolky, je sukromna, cize platime skolne, ale paci sa mi, ze kazdy rok vidime nejaky pokrok - raz zveladia ihrisko, inokedy interier, maju pocas roka vela aktivit, za ktore sa nedoplaca. detom tam chuti dokonca aj jedlo🙂 a nepozname ranny plac, skor naopak, cez prazdniny im skolka chyba.

ja851976
29. júl 2016

@vcielkadomaca absolutne nezdielam tvoj nazor, ze sposob vyucby retardovanych deti - ak teda mam pouzit tvoje pomenovanie, pouzity na zdravych detoch vedie k ich zaostavaniu. Poprosim realny priklad.

mylkuska
15. aug 2016

Zienky od septembra otvarame novu medzinarodnu anglicku skolku na KVP-Drabova ak by niekto mal zaujem

silviaeli
28. feb 2017

@mylkuska prosim vas od akého veku je tato škôlka a kde by som nasla blizsie info o nej??dakujem..

mylkuska
28. feb 2017

@silviaeli
Skolka je od 2 rokov. Web je www.splashinternational.sk
Sidlime na kvp.
Dakujem za zaujem 😊

nunusimi
5. mar 2017

Ahojte, na Michalovskej sa otvara nova sportova skolka. Moznost zacat uz v aprili, aj na pol dna/ cely den. Pre prvych 10 deti je bonusova cena.
Tesime sa na vsetky deticky 😊

silviaeli
6. mar 2017

Dobry den..@nunusimi prosim vas kde sa mozem dozvedieť viac??prave si škôlku vyberame🤔..dakujem Silvia

silviaeli
6. mar 2017

@nunusimi som chcela kontaktovať..

nunusimi
6. mar 2017

@silviaeli pozrite si www.lopticka.sk a plus preklik na fb, tam je toho aj viac. A kludne mi zavolajte na 0905532789, rada vam podam blizsie info

lenkamartinkova
15. mar 2017

Prosím rodičov, ktorych deti mali/ maju odloženu povinnu školsku dochádzku; učiteľov MŠ a ZŠ 1. stupňa o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci. ďakujem
učiteľ MŠ
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…
učiteľ ZŠ
Rodičia

tiktak5
6. apr 2017

Zápis detičiek do Kreatívnej škôlky 🙂 odporúčam ;)

rosnicka2015
9. máj 2017

Mamičky, ak nastupujete do práce po lete a chcete si zarezervovať miesto, nech sa páči

nunusimi
18. máj 2017

Nedostalo sa Vaše dieťa do štátnej škôlky? Alebo chcete pre svoje dieťa niečo viac ako len škôlku?
MŠ so športovým zameraním Loptička Vám ponúka celodennú aj poldennú starostlivosť o deti vo veku od 3-6 rokov.
Deti naučíme základom atletiky, plávania, gymnastiky, loptových hier, lyžovania, korčuľovania a mnoho iných zručností.
Všetko materiálové vybavenie je už v cene školného, nemusíte nosiť žiadne servítky, ani farbičky :D
Posteľné prádlo aj uteráčik Vášmu drobcovi vyperieme my.
Stačí doniesť pyžamko, papuče a chuť športovať.
Ponúkame možnosť objednania bezlaktózovej alebo bezgluténovej stravy.
Ak sa Vám naša škôlka páči a radi by ste svoje dieťa prihlásili na školský rok 2017/2018, kontaktujte nás telefonicky a dohodneme si osobné stretnutie v našich priestoroch, kde Vám odpovieme na všetky Vaše otázky.
Stále platí akciová cena do konca roka 2017.
Pri viacerých súrodencoch sme prístupní dohode na cene.
Na všetky detičky sa už veľmi tešíme.
Tím Loptičky :D
PS: viac info nájdete na www.lopticka.sk

zuzicka91
7. jún 2017

@mylkuska môžem sa spýtať aj na cenu? Ďakujem 🙂

mylkuska
7. jún 2017

@zuzicka91 ahoj cena na mesiac je 300 eur plus strava ak by si mala dalsie otazky prosim ozvi sa 🙂

childrensplay
7. jún 2017

Milé mamičky, ak vám neprijali detičky do škôlky, MC Bamuľkovo ma voľnú kapacitu na šk. rok 2017/2018 pre detičky v triede nad 3 roky. Ponúkame rôzne aktivity, kurzy, angličtina....plavecký kurz, v zime zimne športy v prírode.Počas celého roka prijímame aj mladšie detičky. www.bambulkovo-kosice.sk . Neváhajte a prídte sa pozrieť, momentalne rôzne zľavy.

mylkuska
7. jún 2017

mamicky a deticky ak hladate skolku na dalsi skolsky rok - Anglicka skolka na KVP v Kosiciach ma stale volne miesta. Pobyt v skolke si u nas mozete aj vyskusat na par hodin.
Ponukame aj letny denny detsky tabor v anglickom jazyku
kontakt: splashkosice@gmail.com
fb: splashinternationalkosice

tiktak5
11. jún 2017

KREATÍVNA ŠKOLKA, STARÁ BAŠTOVÁ 11 robí Deň otvorených dverí 24. júna 2017 (sobota) od 10,30 🙂)))) zážitok vidieť ;)

li_via
11. jún 2017

@mylkuska Dobry den, ake su mesacne poplatky? Dakujem.