Nápady na drobnosť pre deti do škôlky
Prosím poradte nieco pre deti do MS na rozdavanie. Nejaku drobnosť. Syn má meniny, sladkosti majú zákaz nosiť. Potrebujem cca 40 ks, idealne cenovo max do 1€
@nana8989 ale tu to mas predsalen regulovane EU, niemoze to kadeco obsahovat, robia sa namatkove kontroly, kolko krat bol pripad ze to museli vyradit z predaja ako je Tedi alebo Peoco. Temu a shein nie je kontrolovane absolutne, obsahuje to niekolko 100 nasobne skodlivych latok ako je povolena norma, to sa teda zistilo
Aj u nás zakázala hygiena ovocie,dzusiky,ale sladkosti sa môžu. 🤦
@natalia2007 no vidíš a predsa si to niekto predtym ako to Pepco stiahlo kúpil.. Vieš čo, viem o tom co píšeš, ale nemám čas a popravde ani náladu o tom polemizovať čo keď nahodou, takže ďakujem, ja som dala autorke tip a či ho využije alebo nie je čisto na nej 😊 takže pekný večer 😊
U nás sme všetci odsúhlasili,že sladkosti sa nesmú nosiť,že ovocie a to im nakrájajú.🙂
Ja som rada..keby mám potrebu dávať k tomu aj drobnosť,tak asi vymalovávanky..alebo nejaké nálepky,alebo tak...
@floren 😳 no to už je nonsens..
Alebo niesú nejaké úlohy pre deti?V trafike také časopisové malé?Do 1eura?
Ja by som osobne išla touto cestou,ako dávala vyrábať neviem čo..aby potom nebolo,že jedno dieťa donesie niečo super a druhé obyčajné. ..
Záleží od veku...moja by sa tešila nálepkam,nemá ešte ani 3.😀
V Tedi kúpiš malé veci ako tetovacky, loptičky a podobne. Maju tam toho dosť.

@natalia2007 podľa mňa hentake veci sú úplne jedno či objednáš zo Shein, alebo to kúpiš tu v obchode ako Tedi, je to to iste.. Oblečenie, kozmetiku a pod tam nekupujem, ale toto radšej objednám tam ako to isté kupovať tu za 2-3x viac..