icon

Nápady na drobnosť pre deti do škôlky

17. sep 2024

Prosím poradte nieco pre deti do MS na rozdavanie. Nejaku drobnosť. Syn má meniny, sladkosti majú zákaz nosiť. Potrebujem cca 40 ks, idealne cenovo max do 1€

Strana
z2
nana8989
17. sep 2024

@natalia2007 podľa mňa hentake veci sú úplne jedno či objednáš zo Shein, alebo to kúpiš tu v obchode ako Tedi, je to to iste.. Oblečenie, kozmetiku a pod tam nekupujem, ale toto radšej objednám tam ako to isté kupovať tu za 2-3x viac..

natalia2007
17. sep 2024

@nana8989 ale tu to mas predsalen regulovane EU, niemoze to kadeco obsahovat, robia sa namatkove kontroly, kolko krat bol pripad ze to museli vyradit z predaja ako je Tedi alebo Peoco. Temu a shein nie je kontrolovane absolutne, obsahuje to niekolko 100 nasobne skodlivych latok ako je povolena norma, to sa teda zistilo

floren
17. sep 2024

Aj u nás zakázala hygiena ovocie,dzusiky,ale sladkosti sa môžu. 🤦

lasona
17. sep 2024

@floren 🙈🙈

nana8989
17. sep 2024

@natalia2007 no vidíš a predsa si to niekto predtym ako to Pepco stiahlo kúpil.. Vieš čo, viem o tom co píšeš, ale nemám čas a popravde ani náladu o tom polemizovať čo keď nahodou, takže ďakujem, ja som dala autorke tip a či ho využije alebo nie je čisto na nej 😊 takže pekný večer 😊

lenkag21
18. sep 2024

U nás sme všetci odsúhlasili,že sladkosti sa nesmú nosiť,že ovocie a to im nakrájajú.🙂
Ja som rada..keby mám potrebu dávať k tomu aj drobnosť,tak asi vymalovávanky..alebo nejaké nálepky,alebo tak...

floren
18. sep 2024

@lenkag21 ovocie sa už nesmie,hygiena zakázala

lenkag21
18. sep 2024

@floren 😳 no to už je nonsens..
Alebo niesú nejaké úlohy pre deti?V trafike také časopisové malé?Do 1eura?
Ja by som osobne išla touto cestou,ako dávala vyrábať neviem čo..aby potom nebolo,že jedno dieťa donesie niečo super a druhé obyčajné. ..
Záleží od veku...moja by sa tešila nálepkam,nemá ešte ani 3.😀

floren
18. sep 2024

@lenkag21 je,hlavne ,že sladkosti sa môžu,ale džús a výživa nie

bosorkabb
20. sep 2024

@lenkag21 to už zakázala hygiena. V MŠ máme o tom oznam.

lenkag21
20. sep 2024

@floren divné,veď výživa a džús sú tiež zabalené akurát v tom neni toľko chémie...tak o čo im vlastne ide hm hm 🤦‍♀️🤦‍♀️

bosorkabb
20. sep 2024

V Tedi kúpiš malé veci ako tetovacky, loptičky a podobne. Maju tam toho dosť.

lenkag21
20. sep 2024

@bosorkabb no zaujímavé,u nás som nič nepostrehla zatiaľ...naša má sviatok až vo februári,uvidíme čo bude vtedy 😅
A ani im nedávajú ovocie?
U nás majú spoluprácu a krájajú im hrušky,banány mali zatiaľ.

bosorkabb
20. sep 2024

@lenkag21 ovocie musí pochádzat priamo od škôlky a ich dodávateľov. U nás to majú všetky MŠ na nástenke.
Áno majú ovocie ale priamo od škôlky, musia mať vysledovatelnost ovocia aj zeleniny.

floren
20. sep 2024

@lenkag21 veď to

floren
20. sep 2024

@bosorkabb ja som aj riaditeľke navrhla,či by nemohla dohodnúť nejaké balíky od dodávateľa školského ovocia,ktoré by som ako rodič zaplatila. Tak skúša zistiť,že či je niečo také možné

bosorkabb
20. sep 2024

@floren daj vedieť potom.

floren
21. sep 2024

@bosorkabb ok, napíšem

Strana
z2