icon

Nevládzem so 4-ročným synom

24. jún 2023

Píšem sem anonymne,som chlap,mám skoro 4rocneho syna.Problem je že nevládzem s ním.Manzelka má ešte dospelú dcéru ona už nebýva s nami.Zijeme vo trojici v dome s veľkým pozemkom.Obaja pracujeme,syn chodí do škôlky.No keď je doma strašne vymýšľa.Je pravda že je to moje prvorodene dieťa a odmalička dávam naňho pozor.Zle som znášal keď plakal alebo spadol,často som vybehol na manželku že si nedávala pozor na syna.Bol som mu oporou keď chodil aby nespadol,stále som pribehol keď ma zavolal.Kedze ho ľúbim všetko som mu robil po vôli.Zena hovorí že to bola chyba.Mozno má pravdu.Teraz syn sa nezahrá sám stále mu musím asistovať.Vsade ma volá aj na trampolíne musím skákať s ním.Sadnem si na chvíľu a hneď ma volá tato pod sem pod sa so mnou hrať.A ja idem.Niekedy už také nervy mám na to že stále len starať sa o syna a nemám kedy si oddýchnuť.Manzelka vari upratuje samozrejme aj ona sa stará o syna,no neviem ona to berie ináč než ja.Ona neuteka hneď za ním keď syn volá nechá ho samého aj hrať sa.Povedala že ona mu nebude robiť animátora nech sa zabaví aj sám,že už je dosť veľký.Preto syn volá stále mňa lebo vie že ja hneď skočím.Neviem ako to zmeniť.Skoda že cez víkend není škôlka aby som si oddýchol.Castokrat som zlý a náladový,chcem mať kľud a pokoj od každého.Aj si ponadavam,žene sa to neľúbi No neviem čo ako sa zmeniť.Poradte

Strana
z3
mmoni89
24. jún 2023

Mal by si začať od seba a zamyslieť sa nad sebou lebo skončím na psychiatrii, myslím to v dobrom, ale takýto prehnaný strach o dieťa nieje normálne. Ja mam troch synov a odkiaľ všade už popadali a aké úrazy mali ti ani nejdem radšej písať. Sú to chlapci, čo majú sedieť doma na zadku? Aj z bicykla spadli, aj z kolobežky, aj z preliezačky, aj dCh si vybili aj sa potopili v bazéne.. To ho ani do školy nepustis?

nikpa
24. jún 2023

Zdieľam názor tvojej ženy, je to z časti tvoja vina lebo si mu v kuse chodil za zadkom, malý sa teraz nevie sám zahrať. Ale na druhej strane, deti potrebujú pozornosť a spoločnost. Ale nie je každé dieťa rovnaké, nás straší sa vedel dlho hrať sám, nebolo mu treba animátora. Mladší je niečo ako váš ale nie až tak, no občas je fakt otravný. No to je len určitý vek, musíš vydržať a časom sa to zmení.

danielahamar
24. jún 2023

Lebo opicia láska, ale u chlapa som ju ešte nevidela😁🤦‍♀️ ps: obrátila sa proti tebe, tak veľa šťastia

guliver19
24. jún 2023

Tak ci chces vlastne pocut. Vychoval si z neho taketo dieta a vies kde je cesta k vylepseniu ale pises nevies nemozes neda sa. Tak riesenie nie je, nadalrj mu vladtne ublizuk a vychovavaj rozmaznaneho fracka

nataly420
25. jún 2023

Smer psychológ lebo raz zacne byt samostatný a ty sa zo strachu aj zblaznis

ariannazara
25. jún 2023

Daj sa liečiť lebo ti preskakuje a kvalitné;)

Strana
z3