icon

Obedy v škôlke

daakotaa
5. okt 2017

Ahojte baby. Dneska mi môj synator hovorí že v škôlke neobedoval...hm...síce nič nové ale boli špagety a tie on ľúbi. Tak som koniec z neho dostala že do špinavého taniera od polievky mu naložili tie špagety. Polievku mali gulášovú a tú on nelubi a že on zo špinavého taniera jesť nebude...Aj u vás v škôlke to tak robia? To už fakt im nemôžu dať druhý tanier, veď je to ako prascom do válova...

Strana
z4
zuzana76
7. okt 2017

@nelinka2009 pozri ja sem nebudem pisat kam chodi moje dieta, je nebezpecne udavat taketo informacie, ale jedna sa o beznu skolku, nic alternativne

mircalla
7. okt 2017

@nelinka2009 Pokial viem, nie je povolene na tejto stranke robit reklamu, admin by mi to hned zablokoval, ale mozem poslat do IP

zuzana76
7. okt 2017

inak mne sa zdalo cudne krajat detom v skole maso, ale nasich sa vychoavvatelka pytala,ze kto potrebuje a moj syn sa prihlasil, tak mu kraja, ked je maso v celku a tazsie rozkrajatelne, inak som za, nech sa to uz uci krajat sam,

nelinka2009
7. okt 2017

@zuzana76 ale urcite. Nam krajali v prvom rocniku a teraz v druhom to uz mala vie. Suhra rodiny a skoly je dolezita... Ale ako hovori nasa pani ucitelka... Jeden vie to, jeden ono... Jeden je ponalsi v tom, jeden v tom... Dovtej treyej stvrtej triedy to vsetci zvladnu😁😂😁😂 este su malicky, neyreba ich stresovat a hnat...

lula26
7. okt 2017

@nelinka2009 s tou anonymitou moc nesúhlasím. Je veľmi ľahko anonymne nakydať na konkrétneho človeka, škôlku, školu... Ale aj veľmi nečestné.

sticker
nelinka2009
7. okt 2017

@lula26 to je fakt. Len si uvedom ten strach rodica, ked si na nieco postazuje a na dalsie rano musi odovzdat diwta tym ucitelkam, lebo nema inu moznost. Tak sacradsej nikde nestazuje... To tiez nieje riesenie nechat si skoluy, skoly a uciteliv robit s nasimi detmi co chcu... Osobne som v skolje zaxila to, co som urcite zaxit ako rodic nenala a nemalo to zazit ani mohe dieta. Miesto ospraveflbenia ma icitelka,sikanovala pytanim dalsich nezmysrlnych potvrdeni a to jej spravabie nemalo s ucitelkou nic spolocne... Stazovala som sa na inspekcii skolstva. Potom sa to ako tak poriesilo, ale stale vwrim, ze dotycba by yz ucit nemala... No uz som nemala silu na boj a system ucitela dokonale chrani... Co tie deti su tam same vydane ba pospas. Neviem ci ma tu trapi anonymita... Samo, ze ak jeden rodic napis negativne anonymne hodnotenie, tak nemusi byt objektivne, ale ak si ich precitam o jednej skolje 50 tak asi na tom nieco bude. Tak navrhni akoby si to riesila... Ci nechat ten susyem tak ako je???

lula26
7. okt 2017

@nelinka2009 existujú (mali by existovať) určité postupy. Problém treba riešiť najprv s učiteľkou. Ak nie je spokojnosť s riešením problému, treba ísť za riaditeľkou. Nasleduje zriaďovateľ a až potom inšpekcia. Ak som presvedčená o opodstatnenosti problému, nie je dôvod vystupovať anonymne.

nelinka2009
7. okt 2017

@lula26 to je pravda. Len keby si ty zazila to spravanie uciteliek a ostatneho personalu, potom co kontaktujes OPRAVNENE inspekciu.

Strana
z4