Oblečenie pre dievčatko na prvý deň v škôlke
Ahojte,dcérka nastupuje prvý krat do škôlky a neviem čo jej obliecť ..čo dávate vy ??Ja rozmýšľam nad sukničkou, ale keďže ráno býva zima už,bojím sa aby jej nebolo chladno ..ako to budete mať vy ?Dakujem za odpovede 🙂
@lucia0211 kľudne sukničku a pod to nejaké hrubšie pančuchy, legíny, hore nejaký svetrík
@lucia0211 kľudne sukničku a pod to nejaké hrubšie pančuchy, legíny, hore nejaký svetrík
@marsmykkok hrubšie pančuchy? 😄 To radšej legíny a nejaké tričko. V triede majú horúco, vo ku poobede jej učiteľka oblečie všetko čo má v skrinke. Roztopí sa.
Ráno tričko, leginy, tenká mikina. Do skrinky krátke nohavice, prezlečie sa keď jej bude teplo. Pančuchy teraz len tenké do škôlky jedine ak si ich vie sama a rýchlo obliecť.
Legíny a tričko....je to pohodlné a sama si to komfortne oblečie a vyzlečie.
@marsmykkok hrubšie pančuchy? 😄 To radšej legíny a nejaké tričko. V triede majú horúco, vo ku poobede jej učiteľka oblečie všetko čo má v skrinke. Roztopí sa.
@kavasmliekom sme sa nepochopili, pod hrubšie pančuchy som myslela proste niečo iné ako silonky, nie zase také ako sa nosia v zime, ale také čo sa nosia v jeseni alebo na jar.
To čo obliekaš teraz na prechádzky, dôležité je či si to vie sama vyzliecť a či sa vie pohodlne hrať.
Urcite cokolvek pohodlne a hlavne co si vie SAMA obliect aj vyzliect. Pre mna je dolezity aj material, teda urcite bavlna, a ziadne umeliny a silonky a podobne zbytocnosti.
@marsmykkok ale u nás ma byť poobede 31 stupňov ..v pančuskach by jej bolo teplo
Legínky a tričko, ráno ak bude chladno nejakú mikinu, ktorú si nechá v skrinke. Hlavne, nech si to vie sama vyzliecť a obliecť
Saty, ktore si vie bez pomoci obliect/vyzliect a kratasky pod to (aby sa mohla smykat, sediet v piesku atd). Hore svetrik. Rano pred 8 uz nebude taka kosa, ze by nepresla z auta do skolky v kratasoch. A ked pojdu von uz bude teplo.
@marsmykkok ale u nás ma byť poobede 31 stupňov ..v pančuskach by jej bolo teplo
@lucia0211 daj jej tristvrtove legíny. Tričko.

@lucia0211 moja ide tiež prvý krát do škôlky, oblečiem jej takú súpravu, dlhé legíny a tuniku plus mikinu na ráno tam vyzlečiem.