icon

Oblečenie pre dievčatko na prvý deň v škôlke

lucia0211
30. aug 2025

Ahojte,dcérka nastupuje prvý krat do škôlky a neviem čo jej obliecť ..čo dávate vy ??Ja rozmýšľam nad sukničkou, ale keďže ráno býva zima už,bojím sa aby jej nebolo chladno ..ako to budete mať vy ?Dakujem za odpovede 🙂

athena27
30. aug 2025

@lucia0211 moja ide tiež prvý krát do škôlky, oblečiem jej takú súpravu, dlhé legíny a tuniku plus mikinu na ráno tam vyzlečiem.

marsmykkok
30. aug 2025

@lucia0211 kľudne sukničku a pod to nejaké hrubšie pančuchy, legíny, hore nejaký svetrík

kavasmliekom
30. aug 2025
@marsmykkok

@lucia0211 kľudne sukničku a pod to nejaké hrubšie pančuchy, legíny, hore nejaký svetrík

@marsmykkok hrubšie pančuchy? 😄 To radšej legíny a nejaké tričko. V triede majú horúco, vo ku poobede jej učiteľka oblečie všetko čo má v skrinke. Roztopí sa.

anonym_a816c8
30. aug 2025

Ráno tričko, leginy, tenká mikina. Do skrinky krátke nohavice, prezlečie sa keď jej bude teplo. Pančuchy teraz len tenké do škôlky jedine ak si ich vie sama a rýchlo obliecť.

tamitamitami
30. aug 2025

Legíny a tričko....je to pohodlné a sama si to komfortne oblečie a vyzlečie.

marsmykkok
30. aug 2025
@kavasmliekom

@marsmykkok hrubšie pančuchy? 😄 To radšej legíny a nejaké tričko. V triede majú horúco, vo ku poobede jej učiteľka oblečie všetko čo má v skrinke. Roztopí sa.

@kavasmliekom sme sa nepochopili, pod hrubšie pančuchy som myslela proste niečo iné ako silonky, nie zase také ako sa nosia v zime, ale také čo sa nosia v jeseni alebo na jar.

zuz987123
30. aug 2025

@lucia0211 ja dávam silonky a šaty. Keď sa cez deň oteplí, silonky si vyzlečie.

januska12323
30. aug 2025

To čo obliekaš teraz na prechádzky, dôležité je či si to vie sama vyzliecť a či sa vie pohodlne hrať.

hopatko
30. aug 2025

Urcite cokolvek pohodlne a hlavne co si vie SAMA obliect aj vyzliect. Pre mna je dolezity aj material, teda urcite bavlna, a ziadne umeliny a silonky a podobne zbytocnosti.

jaskolka
30. aug 2025

@lucia0211 ja obliekam mojej tenké legíny a dlhšie tričko,skôr také tričko -šaty 😃. V skrinke bude mať aj krátke legíny,keby poobede bolo horúco. Silonky a pančuchy bežne nenosí kvôli tomu,že si to ešte nevie sama obliecť.

lucia0211
autor
30. aug 2025
@marsmykkok

@marsmykkok ale u nás ma byť poobede 31 stupňov ..v pančuskach by jej bolo teplo

jgk24
30. aug 2025

Legínky a tričko, ráno ak bude chladno nejakú mikinu, ktorú si nechá v skrinke. Hlavne, nech si to vie sama vyzliecť a obliecť

zuz0110
30. aug 2025

Saty, ktore si vie bez pomoci obliect/vyzliect a kratasky pod to (aby sa mohla smykat, sediet v piesku atd). Hore svetrik. Rano pred 8 uz nebude taka kosa, ze by nepresla z auta do skolky v kratasoch. A ked pojdu von uz bude teplo.

kavasmliekom
30. aug 2025
@lucia0211

@marsmykkok ale u nás ma byť poobede 31 stupňov ..v pančuskach by jej bolo teplo

@lucia0211 daj jej tristvrtove legíny. Tričko.