icon

Oplatí sa čistička vzduchu so zvlhčovačom v škole?

20. sep 2024

Dobrý nápad? Skúsili ste sa rodičia na to vyskladať aby sa znížila chorobnosť vaších detí?

Strana
z3
yanni
21. sep 2024

Absolutne neries, co povedia zeny na MK. Moje deti chodili do suromnej montessori skolky (v zahranici) a vzdy na konci sk. roka, daruju predskolaci extra nieco a ostatne deti extra nieco. Vzdy nieco uzitocne. Uz pred xy rokmi to tak bolo (ked bola v skolke moja velka dcera) a traduje sa to doteraz. Ani ucitelky nechcu nic, radsej nieco uzitocne. A tak sa zrenvovala zahrada, vyzbierali sa peniaze a sikovni ockovia pokupili material a decka maju novy domcek, suchacku, pieskovisko, Friends lavicku, my sme sa tento rok ako rodicia uz terajsich prvacikov pozbierali na peknu velku vtaciu budku. Takto sa do skolky dostali nove zinienky, tonie box, kniky, atd. Ci zvlhcovac pomoze, to fakt neviem. Soplik nie je u nas choroba a je to od jesene do jari normalne a neriesi sa to. Deti su stale vonku, v kazdom pocasi, moje deti nikdy nebyvali chore.

3vita
21. sep 2024

Poviem ti za seba, že keby sa má nejaký rodič v škôlke opýtal či prispejem na niečo také, tak rázne odmietnem na podobnú hlúposť prispieť čo i len tých 10€. Tak si najskôr zisti či to chcú aj ostatní rodičia alebo je to len tvoj výmysel a hlavne či s tým súhlasí škôlka lebo to nie je len tak ako si ty jednoducho predstavuješ

bosorkabb
22. sep 2024

V synovej bývalej škôlke mali čističku vzduchu aj funkciu zvlhcenia vzduchu. Rodičia sa poskladali, nikomu sa nič nevrátilo.
Deti boli rovnako choré ako predtým alebo deti z iných tried.
Syn je už v druhej MŠ a tak ako predtým aj teraz je chorý málo.

Strana
z3