icon

Patrí dieťa s kašľom do škôlky?

20. okt 2025

Ahojte, v skolke sme len zacali, uz viem ako je to ohladne soplov, teraz sa vsak dieta rano zobudilo s dusivym kaslom. Sople ma uplne minimalne, treba mu vyfukat tri krat do dna aj to skoro nic.Kasel je samozrejme hlavne rano, potom cez den len obcas (raz za dve hodiny) zakasle. Pri vacsej pohybovej aktivite ako odrazadlo, beh, sa rozkasle. Ale rano to naozaj znie zle. Moja otazka je, chodia taketo deti do skolky? Alebo ho pre jeho vlastne dobro aj dobro ostatnych nechat doma? Chodi len na pol dna. Este nikdy to nemal takto, ze kasel zrazu z nicoho, vzdy mal najprv teplotu, potom sople, potom kasel.

Strana
z2
caky150
24. okt 2025

@anonym_autor určite ho nechať doma pre dobro jeho aj iných detí neraz som sa rozčuľovala keď som v šatni videla chorľavé decka a potom sme nato doplatili my je mi jasne že potrebujete zarábať peniaze alebo nemáte kam deti dať ale tie detské chrípky sú fakt nebezpečne prosím vás oto nerobte to!

anonym_dcc05d
24. okt 2025

Ak všetci začneme od seba, bude nám lepšie a krajsie. Tým chcem povedať,nedávajte svoje chore v akomkoľvek štádiu začínajúcej choroby dieta a možno sa toho chytia aj iné mamy, ktoré budú premýšľať ako Vy, že tiež nedajú choré dieťa do skoly/škôlky. Nerob druhým to,čo nechceš,aby robili tebe.Ked si to všetci osvojime bude to iné a lepšie.

anonym_8869f8
26. okt 2025

@anonym_autor
"Patrí dieťa s kašľom do škôlky?"
Skôr by ma zaujímalo,kto tieto idiotské nadpisy á la Nový čas, vymýšľa?

mamasrnka1984
26. okt 2025

ja som chora 12 den a to len preto lebo chore predavacky s tak prisernym kaslom si kaslu v potravinach a ja som od nich ochorela.. neskutocne ma vytacaju chori ludia, co chodia do prace, respektive chore deti v skolach a teraz sa ja mozem popri dietati trapit este par dni s uplne zbytocnou chorobou pre aroganciu druhych a to ze dospeli ludia si tak 1/3 ani tie usta nezakryju a kaslu do priestoru, tak to uz je primitivita vysokeho stupna.. samozrejme uz mam aj dieta s kaslom.. nie silnych ale mam ho doma, lebo nie som bezohladny clovek

milanemila
26. okt 2025

Milujem rodicov, co posielaju chore deti do skolok 👍🏼 ked uz kaslete na deti ostatnych rodicov, tak myslite aspon na to svoje, kt sa citi zle vy ho supnete do skolky 🤦🏼‍♀️

angieart71
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2