Pohranie sa budúceho škôlkara v škôlke
Ahojte, idem si po radu alebo resp.druhy pohľad potrebujem. Maly ma nastúpiť v septembri do školky. Bude mať 3. No teraz jeho škôlka poskytla 5 dní (1 hodka) že sa môže prísť do škôlky pozrieť, pohrať. No ono by na tom nebolo nič malý sa tešil, len ja som myslela že keď vstúpime do škôlky tak nás niekto privíta, pozdraví vitajte ahoj budúci škôlkar, no namiesto toho to bolo typu že my sme vošli všade deti, rodičia pri deťoch a učiteľky sa venovali deťom, ktoré tam už chodia a pokiaľ som s malým vyslovene neprišla sa pozdraviť ja prvá za učiteľkou (aby vedel, že to je p. Učiteľka, že ma pekne nahlas pozdraviť..) tak mám pocit že by ani nevedeli či sme tam. Jej reakcia bola že no co adaptoval sa? Pozerám ze akože tým ze sme zavreli bránku sa mal hneď adaptovať 2 min ?? Proste mi to prišlo ako keď prídem na ihrisko. Dostala som z toho taky blbý pocit že tu ho mam v septembri nechať na celý deň? Na moje prekvapenie sa celkom začal hrať aj s chlapček Druhý deň sme boli malý moc nechcel ísť no nakoniec si doniesol aj ruksacik ze ideme.. Tu už pekne pozdravil prišla druhá pani učiteľka ci ide s nim do piesku ale nechcel tak pred ním zahlásila ze jasne jasne mama tu je to on nepôjde. Ja by som aj išla keby mi povedia privetivejsie choďte pani my sme tu nebojte keby plakal sak sme tu je to len hodka odbehnite si. Potom mu taky chlapec zobral auto a on začal plakať ze mami, no a p. Učiteľka mu povedala no co musíš sa naučiť. kľudne.