Poraďte časopis pre predškoláka

petrofka
2. feb 2021

Ahojte, poradíte časopis pre predškoláka chlapca? Ktorý kupujete a čo sa vám na ňom páči? Chcela by som niečo predplatiť, ale nepoznám tie časopisy obsahovo, len názvy mi čosi hovoria. Kupovala som skôr pracovné zošity. Nemusí tam byť veľa úloh, skôr niečo relaxačné hľadám 🙂 Ďakujem za každý tip.

mcr
2. feb 2021

@petrofka keď som bola malá viem že som mala veľmi rada myslím že macko pusik sa to volalo alebo tak nejak boli tam vymalovavanky, nejaké rozdiely sa tam hľadali, geometrické tvary, farby,... z odborného hľadiska ti poradiť neviem ale toto ma veľmi bavilo a malo to peknú aj estetiku. Určite by som nekupovala nejakého vrabčeka a tieto to sa mi moc nepáčilo aj keď sme to mali povinne na základnej

luccija
2. feb 2021

@petrofka chod do Tesca ci trafiky a par prelistuj🙂
@mcr pusik je mily

katy2015
2. feb 2021

@petrofka Vcielka je pekny a aj dobre odborne spraveny casopis. Adamko, Vrabcek tak od 1.triedy, ak je sikovny, tak aj teraz, tiez dobre casopisy. Macko Pusik sa mne velmi nepaci,detom ano, podla mna je idealny tak pre 4-5 rokov.

katy2015
2. feb 2021

@petrofka a ešte som zabudla Sikovnicek, to je pekny casopis, su tam aj vystrihovacky,ulohy, malovanky...navody na vyrobu, hry.

bubuzu
3. feb 2021

@petrofka ahoj,ja mam rada tento https://bublinacasopis.sk/

danabel
4. feb 2021

My kupujeme Sikovnicek, najoblubenejsi mojho syna