Prečo sa v škôlke neriešia choré deti?
Riesili ste niekedy v skolke a riaditelkou alebo ucitelkami preco su v triede chore deti? Zahlienene prieduskove kasle ! Sople ! Akoze preco nikto tie deticky neriesi a neobrati rano rodicov ? Je pekne te treba ist do prace ale je to trosku nefer a sialene
v zasade s tebou suhlasim ale teraz ste vlastne po takej vysokej teplote tiez dali dieta na jeden den do skolky, kde nakazilo ine deti… a este vypisujes riaditelke razne spravy.. niekedy sa treba pozriet aj na seba
@tehulka2011 keby mal aspom sopel kasel v ten den hocico - neceknem - no bol absolutne fit
ved to predsa trva kym su vysledky krvi a ster ani nehovorim. Teplotu 39 by isto nemal len tak, z vycerpania.
Zbytočne sa rozčuľuješ nad mamami, ktoré dávajú choré dieťa do škôlky.
Si úplne taká istá.
Dieťa ti má v stredu vysoké teploty a ty ho vo štvrtok šupneš do škôlky?
A nerozprávaj hlúposti, že ster a krv negatívne, keď výsledky máš za pár dni a nie za pár hodín.
A ty ešte píšeš riaditeľke? Panecku, ty si dala choré dieťa do škôlky, mohlo nakaziť iné a ty sa ešte rozčuľuješ.
Dieťa po teplote, a obzvlášť po takej vysokej, má ostať doma aspoň dva dni. Lebo koľkokrát choroba začína teplotou a až po tom nabehnú ostatné príznaky.
Tak sa láskavo nerozčuľuj nad inými mamami, keď robíš úplne to isté.
Tak ty musis byt nakreslena 😂😂😂😂 ty das dieta po jednom dni co ma vysoku teplotu do skolky, pravdepodobne mu zacinala laringitida, a ty ides pisat rozhorceny mail?! Fakt uz som tu citala vsetko teraz 😂😂😂😂😂
Zlodej krici chyte zlodeja….
Deti nemaju teplotu "len tak". Urcite sa nieco z toho vzdy vykluje. Vynimkou moze byt ockovanie. Ale urcite z behania po slnku teplotu nema.... To je blbost ako mraky.
Nebuď, prosím ťa, premotivovaná. Rozmýšľaj trochu - chceš, aby si tvoje decko nadobudlo imunitu v škôlke? Alebo bude lepšie, ak ti bude potom stále vymeškávať zo školy. Ja napríklad vôbec neriešim, ak počujem dieťa kašľať, resp. ak má soplík. Ja som rada, že si tým môj syn prejde v škôlke. Takým materiam ako si ty by som zakázala vstup do budovy škôlky. 😁

v zasade s tebou suhlasim ale teraz ste vlastne po takej vysokej teplote tiez dali dieta na jeden den do skolky, kde nakazilo ine deti… a este vypisujes riaditelke razne spravy.. niekedy sa treba pozriet aj na seba
@tehulka2011 no nic mu nebolo zistene a taka teplota moze byt aj z vycerpania ked lietal po slnku 4 hodiny..