icon

Prečo sú choré deti v škôlke tolerované?

lilizzachy
1. dec 2024

Prečo sa stalo normou, že do škôlky chodia choré, a nie zdravé deti? Prečo to učiteľky toleruju? Prečo učiteľka povie počas spánku: Buďte tíško, Janka je chora a spi. prečo nedvihne telefon a nezavolá rodičov aby prišli po dieťa? Je možné sa niekde sťažovať, napr. na hygiene alebo RUZV? Su predsa zodpovední za vykonanie ranného filtra, ale očividne to nedodržiavajú ak tam vedome nechávajú chore deti. V kuse sa totiž točíme v kolotoči chorôb, a uz mam na to nervy, v škôlke mi dcéra vydrzi max 5 dni a dookola je chora, uz mi je jej ľúto. Kľudne nech sa vyjadria aj učiteľky ak tu nejake su, preco je tak vo veľkom tolerovane chore dieta v kolektíve. Ma 4,5 roka. Plánujem to s učiteľkami riešiť a aj a riaditeľkou lebo toto nie je podla mna normalne mat tam chore deti a neriešiť to. Jedna sa o štátnu skôlku. A co počúvam je to tak vo veľa škôlkach.

Strana
z4
okseen
24. feb 2025

@13uzivatelka11 a co je na tom? Keď niekto jedno rozpráva a druhe robí, to je ok? Aspoň mám prehľad a rovno viem, že klame. Vselikde vo svete sa robia záznamy o čomkoľvek, odkedy je zakázané si robiť záznamy o čomkoľvek a kto určuje, ci to je normálne?

squ1rrel
24. feb 2025

@okseen to su skupiny u nas v singapure na whatsape, tam by ta nepridali. Taktiez na fb skupiny v ktorych som kvoli dcerinej dg, to su specificke skupiny na danu dg

Strana
z4